reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Martusia to możemy sobie łapki podac:-p Madzik śpi a ja muszę PPD, a jak mi się nie kce:baffled: Dobra zdjęciów kilka zapodam:tak:
10331613099.jpg

z babcią;-)
10392213099.jpg

mały tygrysek
10425013099.jpg

patataj
22382613098.jpg

mały miś
22514713098.jpg

tygrysek większy
22574413098.jpg

to my
23001913098.jpg

i hop
23050013098.jpg

23184513098.jpg

starrrrczy zdjęc:crazy:

Sikoreczka foteczki cudniste a Ciebie taka lachonica,ze hhohohohooho.Kochana pogoda pikna wiec moze bysmy sie kiedy poparkowaly w Chorzowie wspolnie cio?????????
Mysmy na miescie byli, wlasnie wrocilim i zostalam napadnieta;-)
Kupilam klafiorek mmm pycha i czeresnie:tak::tak:
Jaki tam upaB..Teraz posiedzimy w domu, wyjdziemy po poledniu jeszcze:-D:-D:-D
Marta paczka jest?/?

Ptaszyno bardzo fajne zdjęcia , takie ciepłe i rodzinne:tak:ale Ty lachona jezdeś:dry::dry:w życiu bym nie powiedziała, że mama dwojga z Ciebie:no::-)
Martuś co z kurierem który zapił:confused::confused:
Bodzia rzuć no czereśnią;-)
Jesteśmy ze spaceru. Szym spi bo oczywiście dopiero w drodze powrotne zasnał ale mu się nie dziwie bo upał i żar z nieba się leje a w domku chłodek mamy:tak::tak:i zęba znalazłam na rzeczonym spacerze:-D:-Dojciec już flaszkę kupuje na wieczór;-):rofl2:

reklama
Do góry