Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
Tak też o tym słyszałam...a jakieś badania w tym kierunku się robi? Bo nigdy właśnie pod tym kątem nie byłam diagnozowanaczęsto problem leży w immunologii albo genetyce![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak też o tym słyszałam...a jakieś badania w tym kierunku się robi? Bo nigdy właśnie pod tym kątem nie byłam diagnozowanaczęsto problem leży w immunologii albo genetyce![]()
badań immunologicznych i genetycznych jest wiele i są bardzo drogieTak też o tym słyszałam...a jakieś badania w tym kierunku się robi? Bo nigdy właśnie pod tym kątem nie byłam diagnozowana
Aha no nic zobaczymy to dopiero mój drugi cykl na tych lekach...nadzieja jestbadań immunologicznych i genetycznych jest wiele i są bardzo drogieale to już musi kierować genetyk lub immynolog bo samemu jest bezsensu
Na 1 stronie jest lista badań, zobacz sobie ile z nich masz i możesz dorobić resztę. Ale tak jak dziewczyny pisały- genetyka i immunologia.Aha no nic zobaczymy to dopiero mój drugi cykl na tych lekach...nadzieja jest
O dziękuję już tam zaglądamNa 1 stronie jest lista badań, zobacz sobie ile z nich masz i możesz dorobić resztę. Ale tak jak dziewczyny pisały- genetyka i immunologia.
a jakie macie nasienie?Dziewczyny, ok godz 10/11 wyszedł mi pozytywny test owulacyjny. Wczoraj było zbliżenie i teraz pytanie - lepiej poczekać do jutra z seksem co by plemniki były bardziej "ogarnięte" czy działać już dzisiaj wieczorem, mimo, że wczoraj był "finisz"?
Gdzieś czytałam, że nasienie dzień po ostatnim wytrysku jest ch**owe ale nie wiem na ile tego przestrzegać i co już robić. Help me bo po tylu miesiącach już nie wiem czy wgl umiemy poprawnie w seks.
Ogólnie dobre parametry, morfologia 3% ale jest ich sporo ponad normę. Ruchliwe też są.a jakie macie nasienie?
to można dziś. Można też jutroOgólnie dobre parametry, morfologia 3% ale jest ich sporo ponad normę. Ruchliwe też są.
Śluz pojawią się przed owulacją i wtedy jak działasz to może się udaćDzięki @LadyCaro za odpowiedz
Kurde czyli co zaopatrzyć się w jakiś zelix, bo jak czytam chociażby o naturalnym planowaniu rodziny to tam kluczową rolę gra ten śluz, a co jak go nie mam już
Tyle miesięcy się już staram i co rusz coś nowego mnie zaczyna zastanawiać..![]()