reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Głuszku,Behemotku gratuluje pomyślnych wizyt!:tak:

Ja też po wizycie,rozwarcie na opuszek,szyjka rozpulchniona i miękka...Mój gin mi powiedział,że chociaż dziecko już donoszone to i tak nigdy niewiadomo kiedy poród nastąpi.Z małym Ok. waży więcej niż 3 kg. no i zastój nerek się u niego zmniejszył do normy dlatego bardzo się cieszę:tak:
Chciałabym mieć już go przy sobie, męczy mnie ta bezczynność oraz turlanie się z brzuszkiem i na dodatek te głupie pytania -Kiedy urodzisz?

hihi - mówię wczoraj do mamy - popatrz na forum jest dziewczyna - ma termin na parę dni przede mną a rozwarcie na pół cm a u mnie na jeden - trzeba sie cieszyć z tego że mam więcej a tu wiadomość że Julia urodziła a- to nie jest śmieszne ale śmiałam się z tego z mamą dobre 10 minut... Takze mój gin powiedział to samo co Julii że u wieloródek moze się zaczać w kazdej chwili bez ostrzeżenia bez rozwarcia i bez gotowości do porodu :tak:

reklama
O no właśnie Głuszku co to jest???

My wczoraj z mężem wieczorem gadaliśmy i mąż mówi: no to obstawiamy kiedy się mały urodzi. Ja mówię, że ja nic nie obstawiam bo ja nie chcę się stresować..No i mówię, że Aniknulka z BB to czuje że ja urodzę w terminie a mąz mów, że kiedyś jak z moja mamą rozmawiał to własnie tak jej powiedział no i teraz tylko czekać na spełnienie wróżb:-D

Magdziarko, Agusia czy nie uważacie ze dziewczyny sie wpychają bez kolejki ;-):-D

No cóż. Nie mogę mieć do ciężarnych pretensji;-);-);-):-D.

Kasiu dziękuję za życzonka dla Kacpra przekaże mu jak wróci z przedszkola:tak::tak:. Może i masz rację że dzień się jeszcze nie skończył. Jak tak patrzę na Julię to widzę, żę wszystko się może zdarzyć.

No to Magda wszystkie ciotki tobie tego życzą . Ja wczoraj patrzyłam na daty i z kolei 06 06 08 też fajna data nie ? albo 08 06 08 ?

Takze mój gin powiedział to samo co Julii że u wieloródek moze się zaczać w kazdej chwili bez ostrzeżenia bez rozwarcia i bez gotowości do porodu :tak:

Mój powiedział mi to samo na ostatnie wizycie:-D:-D:-D. Ciekawe co powie jutro.

Madziu dziękuję, że przepuszczasz mnie w kolejce. A może to Ty jednak będziesz pierwsza. Możesz się wcisąć;-);-);-):-D:-D:-D bez kolejki.

Też sobie o tej dzisiejszej tak pomyślałam tylko że jutro chcę być jeszcze w przedszkolu na dniu rodziny u małej a potem już mogę rodzić :-)

reklama
Ja już nie patrzę co ma być to będzie. U nas 12ego oficjalne zakończenie Zerówki ale to na bank nie pójdę. Olek pójdzie z Krzyśkiem....

Do góry