reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Czesc Dziewczyny

ciesze sie za mamy kolejnego chlopczyka po tej stronie brzuszka - gratulacje dla Julii

ja mam swietne samopoczucie - tylko brzuszek twardnieje i to raczej wieczorami - wizyte mam w piatek i KTG przed wizyta - nie obiecuje sobie nic po niej bo przeciez do terminu 3 tygodnie - wiec przynajmniej 2 tyg mam spokoju jeszcze
Narazie mam jeszcze jutro zebranie w szkole u Agatki, w sobote troche na budowie do malowania a w niedziele w ramach cwiczen macicy - koszenie pseudo trawnika

Nie moge znalezc adaptera do fotelika Maxi Cosi - wiec do przeszukania wielka szafa po sufit i moze piwnica - nie mam pojecia gdzie go wlozylam - moze warto przy okazji powyrzucac troche gratow na smietnik - przed przeprowadzka - skoro juz bede grzebac. Nie mam zamontowanych poleczek - choc wyjechaly "juz" na budowe wszystkie kwiaty i dwa z 4 kartonow umywalek stacjonujacych w naszym pokoju - wiec powoli skladam gniazdko w calosc. Jak widzicie - narazie nie moge sie rozdwajac;-)

reklama
Ja jestem kiepska w parciu - pierwsze dziecko mi wypchnieto - bo dostalam znieczulenie o dzialaniu narkotycznym i po prostu spalam :no:
a drugie - juz calkowicie na zywca i swiadoma - wypieralam sama przez 40 minut po prostu prac - podobno tak sie prze - jak "twarda" qupe - ale mi przy takim parciu wylazl zylak - i zgonilam to na malo efektywne i nieumiejetne parcie - choc moze po prostu mam slabe miesnie...
ale w ciazy zadnych hemoroidow nie mialam - a przy parciu wylazl:zawstydzona/y:

:-)GRATULACJE dla Julii :-)
hmm wiecie co, wydaje mi się ze czercóweczki do polowy miesiąca wszystkie się rozdwoją, no w takimego tempie się wykruszamy. Oczywiscie w dobrym tego słowa znaczeniu.

Magdziarko kochanie a co z Tobą ??? :rofl2::-):-D:laugh2:

Wyczerpująca odpowiedź, dzięki Magdziarko:tak:
Milko, myślę, że żylak przy parciu to całkiem normalna sprawa i nic nie było z Twojej winy, to przecież fizjologia

Milkaaa ja to Ci w pewnym sensie zazdroszczę tego "dziania się" . Ja nie wiem co mam zrobić z czasem ile można czytać....i odpoczywać. Na stanie w garach nie mam już siły( kręgosłup siada) więc czekam a od tego czekania można zwariować.

Magdziarko dziekuje:-) a ja myslalam ze nie zdazysz napisac do administratora bo zaczniesz rodzic..ale nie udalo sie wykrakac:-p:laugh2::laugh2:

reklama
Magdziarka - noo - wierze Ci
kurde - trzymam kciuki za Ciebie
ale to prawda ze przy drugim porodzie sytuacja moze sie rozwinac nagle - ja o 11 bylam u doktorka na KTG - powiedzial ze mam 1 cm i wykryto 2 skurcze - a o 14 pislam na gg do meza zeby odbieral Agate szybciej z przedszkola. A o 17 juz bylam na izbie przyjec - o 19 mialam parte:tak:
a obudzilam sie w ten dzien i naprawde nie czulam zebym miala rodzic - postanowilam ze jutro - w sobote pojedziemy na wieze widokowa ze schodami abym mogla polazic:tak:

ale przyznam ze 5 dni wczesniej odszedl mi czop
a 2 dni wczesniej mialam skurczyki - nieregularne przez 2-3 godzinki
ale to chyba nie regula

Do góry