reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Zrobiłam mojemu dziecku mleczko, położyłam do łóżeczka, dałam mu butle i na chwilkę wyszłam. Przychodzę a to butla pełna a Adaś śpi.:szok: Bez aaaaaa, kotki dwa...:tak:

Witajcie!
Dopiero teraz mam neta bo fachowcy coś amjstrowali:crazy: Miałam od wczoraj przymusowy odwyk:baffled:
Natchneło mnie na mycia okien:szok:, a mam takie cudaki łukowate i mi ta góra łukowata została w rękach:szok::szok::wściekła/y: na szczęście sąsiad mi przyszedł z odsieczą:tak::-):-) bo bym cudowała...........
Z tego wniosek, że ma tego więcej nierobić:-p niecierie mycia okien blee:-p
Hruda - Gratulacje dla Stasia:tak::-D
Blimka - u nas też ani śladu zębów:no:

Czesc dziweczyny.Wkoncu jestem.Awaria laptopa sie troche przedluzyla aemaz juz mnie zapewnil ze wszystko bedzie teraz ok.
Majandra dziekuje za zaproszenie.

Blimka przykro mi ze u was jeszcze nie m zabkow.Ale nie martw sie zabki wychodza z dnia na dzien i ktoregos dnia sie obudziesz i zobaczysz ze Twoja pociecha ma zabka.Tak jbylo u nas.
Larcia 6 zabkow:szok:no super.U nas narazie 1 ale cos widac pod dziaselkiem ze bedzie niedlugo kolejny.Moja Naomi tez spi bardzo krotko w ciagu dnia.

A ja odprzszlej srody zaczynam prace jako opiekunka.Wkurza mnie to ciagle siedzenie w domu a i pare groszy sie przyda.
W poniedzialek bylismy na pikniku ze znajomymi i sobie troche plecy przyjaralam.A moj M gral w pilke z chlopakami i jak zrobil slizg to sobie noge zdarl:-(I biedak ledwo na niej moze stac.Ciekawe jak w pracy dzisiaj wytrzyma,dzisiaj pracuje 11 godzin:szok:Biedaczek przyjdzie zajechany jak kon po westernie.

Asiu taką koleżanke bym omijała wiekim łukiem!!!! :tak: I nie martw się takimi osobami :no:

Asiu ja już sama jestem w newrach odnośnie do mojej pracy :confused: miałam iść teraz 20 czerwca a okazało się, że pójdę od lipca i w zasadzie też nie na 100% wcześniej cieszyłabym się z tego, ale taram mam newry bo robią głupka z człowieka.

Ja też się witam,Bartek śpi i gotuje się właśnie zupka!!!!
Dziś mam wolne i nie idę na szkolenie;-)
Widzę że coś jednak wyniosę z tego kursu,może też dlatego że udzielam się i wcale się nie przejmuję czy gość mnie poprawi czy też nie :tak:
Mamy 200godzin na 2 miesiące i to codziennie :szok: Ale język angielski zawsze mi się przyda w znalezieniu pracy ;-)
Tak że ja również będę musiała cosik odpuścić BB bo czeka mnie dużo dużo pracy z tym związane a tym bardziej tyle materiału nie przerobimy i gościu zadaje do domu :szok: Ale się cieszę ;-)
Tak poza tym ładnie się goi rączka,nie widać żadnych bruzd,jest jeszcze lekko czerwonawa.Za to Olka zaczęła kaszleć i lecę z nią po południu do lekarza :no:

Zrobiłam mojemu dziecku mleczko, położyłam do łóżeczka, dałam mu butle i na chwilkę wyszłam. Przychodzę a to butla pełna a Adaś śpi.:szok: Bez aaaaaa, kotki dwa...:tak:
Na dawaj mu na leżąco pić, bo może mieć cofniętą szczękę. Tak czytałam w pewnej mądrej dzieciowej gazecie:nerd:

Maciuś też ma już 6 ząbków.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry