Aleksandra893
Fanka BB :)
Ja już nie mam co przełożyćBędzie dobrze ❤ miałam podobnie, tym bardziej że nie miałam zadnych objawów I taki stres mi towarzyszył, że przełożyłam wizytę o tydzień wcześniej![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już nie mam co przełożyćBędzie dobrze ❤ miałam podobnie, tym bardziej że nie miałam zadnych objawów I taki stres mi towarzyszył, że przełożyłam wizytę o tydzień wcześniej![]()
A to serduszkowe USG będzie?Thats the point! Totalnie Cię rozumiem!
Stresuje się dziewczyny okropnie tą wizytą za 4 dni![]()
6+4 to już raczej powinno być widaćA to serduszkowe USG będzie?
Ja już nie mam co przełożyćPamiętam jak w poprzedniej ciąży siedziałam, przed gabinetem czekając na usg i gdzieś w głębi czułam, że coś jest nie tak, a później się okazało, że nie ma akcji serca.. Mam to z tylu głowy, ale teraz czuje, że chyba będzie inaczej- mam taką nadzieję
![]()
Oczywiście, że możeszA jeśli mogę zapytać to serduszko stanęło, czy się zatrzymało?
Kocham herbatę całym sercem! Chciałabym mieć dzień gdzie mogę przenosić góry! Jedyne co teraz mogę przenieść to swoje ciało do łazienki i z powrotem do łóżkaHej!
U mnie różnie, bywają dni kiepskie kiedy jestem zmęczona, rozdrażniona i mam mdłości, ale bywają i takie kiedy mogę przenosić góry. I mam ogromna wybiórczości pokarmowa..
Poza tym z powodu niedoborów żelaza musiałam odstawić herbatę!
Do pracy nie chodzę, gdyż pracuje w szkole specjalnej z dzieciakami z autyzmem i bywa bardzo ciężko (ale kocham te prace!)
Jestem w 7 tygodniu (moja pierwsza ciąża)![]()
Wiesz co ja przy becie 17000 jeszcze nie miałam serduszka ale to było chyba jakies 5+3 wiec wczesnie. Ale 6+4 to mysle ze juz na pewno będzie6+4 to już raczej powinno być widaćPoza tym 18.05 beta była 6200 a przy 10000 jest akcja serca to raczej być powinno
![]()
No weź mnie nie strasz kochanaWiesz co ja przy becie 17000 jeszcze nie miałam serduszka ale to było chyba jakies 5+3 wiec wczesnie. Ale 6+4 to mysle ze juz na pewno będziewszystko będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki
![]()
Hej ja kolejna wizytę mam na 15.06 więc można wpisać, właściwie mam też 16. 06, jedna na nfz druga prywatnie i jeszcze nie zdecydowałam do końca gdzie pójdę.. Myślę aby przyjść się na nfz i zobaczyć jak moje wrażenia będą tego 15stego. Czy to jest tak, że jak pójdę na tą wizytę już z założona karta ciąży to już muszę się przenieść do tego lekarza? Nie wiem jak to wygląda może ktoś podpowie, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji
Hej!
U mnie różnie, bywają dni kiepskie kiedy jestem zmęczona, rozdrażniona i mam mdłości, ale bywają i takie kiedy mogę przenosić góry. I mam ogromna wybiórczości pokarmowa..
Poza tym z powodu niedoborów żelaza musiałam odstawić herbatę!
Do pracy nie chodzę, gdyż pracuje w szkole specjalnej z dzieciakami z autyzmem i bywa bardzo ciężko (ale kocham te prace!)
Jestem w 7 tygodniu (moja pierwsza ciąża)![]()