reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Pkt 2. Tu jest tylko o tym, że może powodować poważne wady zgryzu, ale ja gdzieś też czytałam, że właśnie sama szczęka może być cofnięta.

Buuuu znowu coś nie tak robię ledwo przyzwyczaiłam go do butelki a tu już się okazuje że to źle że pije na leżąco:baffled: no ale dobrze wiedzieć w końcu tylko tydzień pił na leżąco i to tylko to mleko przed snem . A jak położę go na poduszce w swoim łóżku to będzie ok czy musi siedzieć bo on przy tej butli zasypia i tak na siedząco ciężko mu będzie.

Cześć dziewczyny
Blimka Zuzia ma dwa zębole (ale wyszły jakieś 2 tygodnie temu więc też raczej późno) ale chyba kroją się już następne
Jeżeli chodzi o jedzenie to pisałam wam że Zuzka była strasznym niejadkiem ale (odpukać) od dwóch dni zjad deserek i duży słoiczek na obiad.
Majandra a czy cyckiem też nie można karmic na leżąco?
Etka gratulacje fajnie tak zrobić coś tylko dla siebie
Justyna ja się normalnie poryczałam jak usłyszałam że umarłam. Jak powiedzieli w TV że znalazł się dawca i będzie miała przeszczep to myślałamże jej się uda...

reklama
Do góry