G
guest-1714079215
Gość
Uahahahaha moje idealne pffffNie wiem, moze kazda ma tu idealne dzieci ktore zalatwiaja sie same od momentu odpieluchowania i nie wymagaja zadnej pomocy.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uahahahaha moje idealne pffffNie wiem, moze kazda ma tu idealne dzieci ktore zalatwiaja sie same od momentu odpieluchowania i nie wymagaja zadnej pomocy.
Synek ma 3 lata.Nie chcę żebyś odebrała to jako atak, ale w jakim celu masz przytrzymywać siusiaka syna podczas sikania? Sama mam ponad rocznego synka, temat odpieluchowania przed nami, ale po prostu nie wiem po co miałabym mu w tym pomagać. Przez myśl mi nie przeszło, że miałabym go w tym wyręczać.
No każdy radzi sobie jak umie mój ma 2lata i 4miesiace i obecnie jest bunt więc nocnik na chwilę był robił siku a potem po prostu coś mu się poprzestawiało więc zrezygnowałam zaś spróbuję potemSynek ma 3 lata.
Właśnie po to, żeby się nie osikał. Na spacery nie noszę ubrań na zmianę. Jak się boi osikania, to każę mu kucnąć, czasami go podnoszę tak, żeby był w pozycji jak na ubikacji. Ale on i tak mówi, że mam mu potrzymać...
U babci synek ściąga całkowicie majtki i spodnie i wtedy próbuje sam sikać na stojąco.
Bardzo lubi być czysty.
Raz próbował się podetrzeć w domu i miał rękę z kupy. Mył ją chyba z 10 minut i od tego czasu próbować się podcierać nie chce.
To może niech w domu po prostu siada na sedes. Wtedy się nie osika.Synek ma 3 lata.
Właśnie po to, żeby się nie osikał. Na spacery nie noszę ubrań na zmianę. Jak się boi osikania, to każę mu kucnąć, czasami go podnoszę tak, żeby był w pozycji jak na ubikacji. Ale on i tak mówi, że mam mu potrzymać...
U babci synek ściąga całkowicie majtki i spodnie i wtedy próbuje sam sikać na stojąco.
Bardzo lubi być czysty.
Raz próbował się podetrzeć w domu i miał rękę z kupy. Mył ją chyba z 10 minut i od tego czasu próbować się podcierać nie chce.
3 lata, więc wiek przedszkolny. Powinien już sikać sam, jak się osika to trudno. Nauczy się.Synek ma 3 lata.
Bardzo lubi być czysty.
Ja nie wiem dziewczyny czy dla Was każdy dotyk ma podtekst seksualny? Ostatnio rozpętała się afera bo David Beckham całuje w usta swoją nastoletnią córkę. Mam koleżankę,która musi naciągać napletek swojemu synowi i to też jest pedofilia? No zlitujcie się.