reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
CARA

Takie to szczere, proste życzenia
składam w dniu Twego urodzenia:
Wiele uśmiechów, a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości,
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Moc słodyczy, nic goryczy,
Tego Tobie... Bodzia i Lolo zyczy:-D:-D:-D

kwiat_brokat_6.gif
Dołączamy się do życzonek :tak:

Ptaszyno, Oliwka chyba się wczoraj zmówiła z Madzią :crazy: Cały dzień była nieznośna, aż w końcu powiedziałam Jackowi, żeby coś zrobił ze swoją córką bo ja nie wytrzymam i jej przyleję. Nerwy mi puściły...:wściekła/y:.
A do tego nie wiem, jak mam jej tłumaczyć, że nie wolno mnie bić :baffled: (bo ja nie wiem, tzn. domyślam się dlaczego ale pewna nie jestem, dlaczego bije tylko mnie). Tłumaczę, nie pozwalam, ale czasem zanim zdążę zareagować to już płaski wymierzony na mojej twarzy...:-(. I skąd ona to podłapała ??

Idę do mamy, a później jadę do szkoły.
Dzisiaj kolos z angola, strasznie się boję :-D zwłaszcza że jestem na poziomie dla początkujących :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Hej LACHONY.
My pnieprzespanej nocce Stasiowi chyba kolejny ząb idzie jak ne miał tak nie miał a teraz chyba hurtem lezą;-):-D
Aluśka świetnie że z Amandą wszystko ok
Marta gratki dla uzębionego Jula
Bodzia zdjęcia super i spóźnione życzenia dla Pawła
Asiulinka mocnych nerwów życzę
Więcej nie pamiętam.
Pochwalę się wczoraj zarobiłam pierwsze pieniążki odkąd Staś zawitał na tym świecie i jestem z siebie strasznie dumna.A że mam ochotę się rozwijać inwestuję i chcę sobie dorabiać co miesiąc o tak SUPER ZESTAW DO PAZNOKCI, LAMPA UV+ZELE+TIPSY (375157184) - Aukcje internetowe Allegro
trzymajta za mnie kciuki:tak::-D:-D:-D:-D

Dzień dobry Kobitki:tak:

Nocka minęła nam dosyć spokojnie :tak: Amanda zrobiła nam dwie pobudki o 2.30 i o 6.30 a teraz jeszcze śpiucha już u nas w wyrku:rolleyes2:
Małżonek w pracy, teściowa u bratowej a teścio poszedł jak zwykle pochlać z rana:szok::baffled::baffled:
Jak małż wróci z pracy jedziemy na weekend do jego babci:tak:

Czy widać moje suwaczki? bo ja ich nie widzę:baffled::no:
Wczoraj zrobiłam sobie salo upiększający w domku.Nową fryzurkę zrobiłam przedwczoraj a wczoraj walnęłam farbę,regulację brwi i hennę.Jestem teraz czarnulką.jak będzie fotka to Wam wkleję.Bardzomi się podoba:tak::-D
asiulinka z niecierpliwością czekam na foteczki w nowej fryzurce:tak::-):-)
Wczoraj natchnienie na scrapki mialam..Zaraz ytoszku sie pochwale:happy:

Bodzia scrapiki jak zwykle rewelacyjne:-):tak::-):-D:-)
Marta imprezka pod namiotem:-D:-D......super pomysł:tak::tak:;-)
Frócilim:-D
Z Madzią już dziś nie mogę:no: Na placu zabaw się wściekła i rzuciła na trawę z ogromnym wrzaskiem:angry: Wyła chyba z 10 minut:crazy: Całe szczęście że nie miałam komentatorów, bo chyba bym nie wyrobiła. Ja nie wiem co z nią się dziś dzieje. Wścieka się, złości, Adrian to nawet stanąc koło niej nie może bo na niego wrzeszczy:sad: ło ludzie ktoś mi podmienił córkę:hmm::oo2::unsure::eek::confused2::nerd:
A Adrianek właśnie rysuje tatę:baffled: Hmmmm narysował kilka maziajów i opowiada że to jest tata który strzela do wszystkich potworów:huh:
Aha SPRZEDAM CHŁOPA!!!!!! TANIOOOOOOOO:ninja2:
Sikoreczka może Madzia weszła w okres buntu dwu latka:oo2::confused::hmm:
Ech moze ma na pogode, albo zębole jej lezą bo palce aż do gardła wtyka:szok: A męża sprzedam bo mnie trafia:wściekła/y: od ponad miesiąca się prosze o remont kuchni i właśnie się wziął za projektowanie:baffled: No i ma problem, bo zażyczyłam rogowe szafki ze zlewem w rogu:nerd: No nie realne:no::wściekła/y:
Ahaś właśnie się dowiedziałam że mój syn jak będzie duży to zakupi sobie.... perkusję:eek::rolleyes::unsure::huh::surprised::laugh2::rofl2:
Podobno na chłopa działa pojechanie po ambicji
Aluśka o kant dupy rozbić 'porady tamtego lekarza:angry::angry:boshe jak mnie wkurza, że człowiek w większości przypadków nie może liczyć na kompetentną opiekę zdrowotną jeśli nie zapłaci:no::no:dobrze, że zdecydowałaś się na prywatną konsultację:tak::tak:fajnie, że z bioderkami Amandzi wszystko gra, odpadł wam powód do zmartwienia. tylko ciężko będzie Małej Księżniczce powiedzieć stop staniu, kiedy już posmakowała jak pięknie świat z góry wygląda:sorry:
Madźka dzięki :tak::-) ...... oj trochę będzie cięzko zapobiegać staniu ale będziemy się starać :tak::tak::tak:
Cześć dziewczynki.:-)
Ja do jutra słomiana jestem.:rofl2:
Wiecie, co Maciek mi wariuje.:baffled: Dziś co najmniej 3 razy odstawił "pokaz" -płacz, krzyk, pisk, obrażanie się i od jakiegoś czasu zaczął bić (my go nie bijemy, więc nie wiem skąd to się wzięło) -najgorsze, że wygraża, że udeży Grześka.:baffled: Nie mam do niego już sił, choć wewnątrz się we mnie gotuje, to na zewn. staram się być opanowana i spokojna. Ale nie wiem jak długo to wytrzymam... :-:)sorry: Nie wiem, może to taki wiek? albo zazdrość (o Grześka), albo juz nie wiem co...:confused:
To tyle co u nas.Idę teraz poczytać co żeście naskrobały przez te dwa dni.:-) Może mi się uda.;-):-p
asiulinka mam nadzieję że szybko mu przejdzie ten okres buntu :tak:
Super! No i ciężar z serca Wam spadł.:tak:
łoj i to jaki ciężar spadł:laugh2::laugh2::tak:
Poprawka,Jul 6-cio zębny,mamy lewą górną 2:tak:.
Gratulacje dla Julianka za ząbeczka:tak::-D:tak:
Aluśka no to super wieści:-D a ci niektórzy pseudolekarze to:wściekła/y::angry: Buziaczki dla Amandzi;-)
Sikoreczka Amandzia ucałowana:tak::-D:-D
Jeszcze tylko
840_1.jpg
na moje 2900 :-D
Sikoreczka gratulację za 2900-nego posta:-D:-D:-D
Amandzie buziole i super, ze jest Oki:tak::tak::tak:
Bodzia dziękuję, buziole przekazane:-);-):-D:-D

Zmykamy na spacerek:tak: Miłego dnia Kobitki:tak::-):-)

Anula powodzenia z nowym przedsięwzięciem:tak::-):-)moze wpadnę na upiekszanie do Poznania:confused:;-):-D
Martynka luuzik, kolosa popchniesz bez trudu, wierzę w Ciebie. A co do zachowania Oliwiany to może taki wiek, ale ciężka sprawa co z tym zrobić. Może męż powinien jej wytłumaczyć, że mamy bić nie wolno:confused:
Bodzia, Asiulinka miłego przechadzania:tak::tak:
My też śmigamy na dworek. do potema:-)

Boże jak mi się kręci w głowie, nie jestem w stanie ustać nawet sekundy, nie wiem co się ze mną dzieje, jak mi nie przejdzie to zaraz dzwonię do męża żeby wracał z pracy bo nie jestem w stanie zająć się dzieckiem

CARA
Takie to szczere, proste życzenia
składam w dniu Twego urodzenia:
Wiele uśmiechów, a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości,
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Moc słodyczy, nic goryczy,
Tego Tobie... Bodzia i Lolo zyczy
:-D:-D:-D

kwiat_brokat_6.gif

Dziekuje :-)...

Mam dolka, to beda najsamotniejsze urodziny od dawna :-(

reklama
Marta a długo już bierzecie zestaw małego anemika:confused::confused:
My bierzemy od lutego z przerwami,bo jak jakiś Julek niewyraźny(typu:charczy,kaszle) to nie podaję aż się poprawi:tak:.Ferrum Lek to druga butelka nam idzie,bo wcześniej miał zapisane po pół łyżeczki(2,5ml) a teraz po 4 ml:tak:.Do tego kwas foliowy i wit.B6.Ja mu wszystko do soczku daję,bo tam jest wit.C a żelazo przy niej lepiej się wchłania:tak:.

My sie tez zbieramy.Jeszcze sekund pare bo sie pranko konczy:rofl2::rofl2:
Mi naczynka się już umyły;-):tak:.

Dziekuje :-)...

Mam dolka, to beda najsamotniejsze urodziny od dawna :-(
Łoj,bo jak Cię kopnę:angry:;-):-D.A nas to od czego masz:baffled::confused:?

Do góry