reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no baaa:-Dodpowiedziałam jej:rolleyes:
Ty podstarzala matko jestes nieporawna ale swieta prawde napisalas.:wink::yes::yes:
Mnie takie teksty denerwuja bo o Lolka stralismy sie dwa lata i wiem jakie to moze byc frustrujace.A wyobrazam sobie te matki, ktore o dziecko staraja sie latami.Urodza k.30 to dla nich cud, a taka malolata takim tekstem pojedzie.Bezmyslnosc.Qurcze chyba najwazniejsze zeby kochac dziecko a wiek to juz kwestia uboczna:confused::confused::confused:

Bodzia no pewnie, ze wiek to kwestia poboczna no bo czy miłość ma jakieś limity wiekowe:confused::confused:nie wydaje mi się;-):no:;-) szkoda słów na takie dzierlatki , ale przede wszystkim jak można tak nawtykać bezmyślnie:confused:

My po zakupkach i spacerku na poczcie wpłaciłam comiałam i jestem szczęśliwa:-D:-D:-D
Madźka pewnie zapraszam:tak::tak::tak:a jak się upiększymy to lecim na miasto;-):-D
Bodzia nie przejmuj się głupotami mnie też krew zalewa bo widziałam nie raz jak ludzie się starają o dzieciątko i nie mogą ale to niestety nie jest rzecz którą biorą pod uwagę więc szkoda na takie mądre nerwów.

My już poobiadowani.:-) Przed chwilą Grzesiek wylał kompocik, bo Maciek nie pomyślał i zostawił szklankę na stoliku.:baffled: Dobrze, że chociaż szklanka cała.:tak:

A teraz to mnie sie nic nie chce.:baffled: Na spacerek wyjdziemy, jak odpocznę.:tak: Myślę, że do godziny...:blink:

Bodzinka gimnastyk rewelacyjny.:tak::-D

Anaconda i jak sie czujesz?:confused:

dzidzia śpi:tak::tak:ja chyba też utne sobię kwilunię relaksu - weekend w końcu czyż nie:confused:;-);-)
Asiulinka popieram postawę 'wypoczęta matka to dobra matka';-):laugh2:dlatego spacer dopiero jak odpoczniesz:tak::tak:
Anula no to się jeszcze zgadamy co do tego wypadu na miasto;-):blink::laugh2::laugh2:mus resztę ferajny zabrać ze sobą:happy2:

Nadal mi się nie chce, ale chyba juz czas się zebrać w sobie i wziąć za dzieciaki i na spacerek. Szkoda tylko, że Grześ juz nie chce spokojnie siedzieć w wózku (chce chodzić trzymany za ręce) i zamiast spokojnie siedzieć na ławeczce i klechać z koleżanką muszę z nim latać.:-:)baffled:;-):-p
No to do wieczora!:-)

reklama
Widziała,która Meg?Bo mi na gwałt potrzebna;-):tak::-D.
Bodzia,patrząc na Karolka to przypomina mi się scena z "Mój brat niedźwiedź",jak te łosie cwiczyły:tak::rofl2::laugh2::-D.
yyy no nie, na gwalt na mojej siorze to nie pozwole;-):-p;-)A na pogaduchy to moze jutro wpadnie:-)
no baaa:-Dodpowiedziałam jej:rolleyes:
juz lece zobaczyc....:-pno Madzka , dobrzes jej powiedziala. Tak trzymac. Uwazam ze 26 letnie matki rodza najfajniejsze dzieci;-):-p:laugh2::-p;-)
dzidzia śpi:tak::tak:ja chyba też utne sobię kwilunię relaksu - weekend w końcu czyż nie:confused:;-);-)
Asiulinka popieram postawę 'wypoczęta matka to dobra matka';-):laugh2:dlatego spacer dopiero jak odpoczniesz:tak::tak:
Anula no to się jeszcze zgadamy co do tego wypadu na miasto;-):blink::laugh2::laugh2:mus resztę ferajny zabrać ze sobą:happy2:

OOO wlasnie, reszta ferajny tez chce isc. A Anula to juz sie pokazala w nowej fryzurce czy nie, bom nie widziala...
Teraz w mysl zasady - wypoczeta matka.to dobra matka.... utne sobie drzemke :)

Do góry