reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też Anuli w nowym imidżu jeszcze nie widziałam:no::no:
Kasia miałaś dżemać a ja widzę, że się świecisz:tak::laugh2::laugh2:
boshe już mógł ten mój męż wrócić na chatę bo coś dzisiaj mi się nudzi:unsure:i może bym sobie wolny wieczór wyżebrała na książkę wanienkę i relaksik:confused::confused:

reklama
hej lachonki,dupeczki,cipeczki,babeczki,mamuski i jak kto tam woli,,,,,,

Im sorrry ze nie pisze,,,,ale was nadrobic to :szok::szok::szok:sie nie da...
Ja kukam i podcyztuje hehe,,jesli mozna,,,
i ja dizsiaj moge na imprezke.....?????????????????????????????
bo weekend to czas na imprezke,,,,,
chociaz nie wiem co u was...

Moze jakis skrot,,moze ktoras mi tu walnie,,pleaseeeeeeeeeee:-):blink:

acha fajne foty,zdjecia,scrapy,obrobki fot,,,bombowe,,,juz danwo mialam to skrobnac...;-):tak::-)

dobra lejta ile chceta w dupeee i ankopcie mi.,....

Chciałam się poprawić ze zdjęciami wylachoniłam się jak trza i się okazało,że bateria w aparacie klękła i nie da rady póki co:no::no:ale do wieczora to się naładuje:tak::tak::tak:
Witaj Ewcia
Na nocną popijawę to chętnie tyle,że mus coś ze starym zrobić bo teraz popołudniu jet już w domu i wieczorami mi zalega przy kompie

słodziak mały:-D:-D:laugh2:

:szok:Sikoreczka Ty anioł jesteś ze stoickim spokojem i cierpliwością:tak::tak:ja bym pewno rozniesła już dawno :baffled:
a gdzie tam:baffled: Z czasem tej cierpliwości brak i tylko się zastanawiam kiedy usłyszy o mnie cała Polska:sorry2::errr::growl: jak kto uprzejmy doniesie że na dzieci krzyczę

Ty podstarzala matko jestes nieporawna ale swieta prawde napisalas.:wink::yes::yes:
Mnie takie teksty denerwuja bo o Lolka stralismy sie dwa lata i wiem jakie to moze byc frustrujace.A wyobrazam sobie te matki, ktore o dziecko staraja sie latami.Urodza k.30 to dla nich cud, a taka malolata takim tekstem pojedzie.Bezmyslnosc.Qurcze chyba najwazniejsze zeby kochac dziecko a wiek to juz kwestia uboczna:confused::confused::confused:
ech im się wydaje że skoro mają juz dzieci to wszystkie rozumy pozjadały. Ja też na Adrianka czekałam rok i już byłam załamana, a nie wyobrażam sobie co czują kobiety które nie mają dzieci całe lata:no: A ciekawe tylko ile z tych "mlodych" matek świadomie zaplanowało sobie macierzyństwo:confused:

Nadal mi się nie chce, ale chyba juz czas się zebrać w sobie i wziąć za dzieciaki i na spacerek. Szkoda tylko, że Grześ juz nie chce spokojnie siedzieć w wózku (chce chodzić trzymany za ręce) i zamiast spokojnie siedzieć na ławeczce i klechać z koleżanką muszę z nim latać.:-:)baffled:;-):-p
No to do wieczora!:-)
ech moje dobre czasy z siedzeniem na ławeczce też minęły:-( Biegam za Madzią cały czas i tylko zazdrośnie zerkam na piaskowe mamy:zawstydzona/y: U mnie ani Adrian ani Madzia nie wykazują dłuższego zainteresowania piaskownicą:no:

Dzisiaj lachony zbiórka na nocna popijawę:rofl2::-D:-D:-D
jestem ZA!!!!:laugh2::-D:-p Mój chłop dziś padnięty to szybko odpłynie;-)

hej lachonki,dupeczki,cipeczki,babeczki,mamuski i jak kto tam woli,,,,,,
Ewuś aleśmy się za tobą stęskniły:laugh2: Witaj, witaj i wskakuj na imprezkę:tak:
Na nocną popijawę to chętnie tyle,że mus coś ze starym zrobić bo teraz popołudniu jet już w domu i wieczorami mi zalega przy kompie
a na chłopa to proponuję
chairshot.gif
i pójdzie nyny:-p
A my sobie trzy godzinki po placu zabaw polatali:tak: Teraz kolacja się robi a dzieci się bawią (a raczej kłócą:angry:) Wygrałam loda wczoraj i niegdzie mi go nie chcą wymienic:dry: Ja nie wiem po co robią promocję skoro nie można nagrody dostac:wściekła/y:

Marta Ty koffana studentko rolnictwa nie czuj się ubodnięta bo faktycznie ostrożeń w poznańkim znany jest od dawien dawna jako czarcie żebro i wiele pokoleń dzieci było u nas w tym kąpane a co starsze osoby nawet chate sobie tym spryskują;-):-D:tak:

reklama
Do góry