Butterfly.
Fanka BB :)
Dziewczyny dostałam plamienia nie ma jeszcze krwi ,
Takie różowo brązowe jutro powinnam dostać @ i brzuch mnie boli

Takie różowo brązowe jutro powinnam dostać @ i brzuch mnie boli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny dostałam plamienia nie ma jeszcze krwi ,
Takie różowo brązowe jutro powinnam dostać @ i brzuch mnie boli![]()
no jak sprawdzałam szyjkę to jest tej krwi może nie krwista ale jest i boli mnie ten jajnik co owulacja i wymiotować mi się chce .Kochana może to jeszcze nic złego? Zdążają się plamienia a nawet krwawienia w terminie spodziewanego okresu.. jak teraz sytuacja wygląda? Kiedy masz lekarza? Może idź na betę?
nie panikuj choć wiem że to trudneno jak sprawdzałam szyjkę to jest tej krwi może nie krwista ale jest i boli mnie ten jajnik co owulacja i wymiotować mi się chce .
Lekarz dopiero po 18.06
Wczoraj byłam i rosła
Tylko inne laboratorium ale takiej różnicy nie było by z 23 na 96 .
W poniedziałek miałam plan zrobić przyrost.
Juz myslalam ze to pozostałości po poronieniu taka stara krew![]()
To żadna wyrocznia tylko dowód anegdotyczny ale w ciąży z córką płamiłam do 16 tyg. Jest z nami szczęśliwie na świecie ! Trzymaj się tam, oszczędzaj i bądź dobrej myśliDziewczyny dostałam plamienia nie ma jeszcze krwi ,
Ja też jakoś tak nie ciążowo się czuję. Gdybym nie szukała objawów to bym nie miała. Na początku wcześniejszych ciąż miałam zawsze bóle krzyża i pachwin, podbrzusza. Potem zaraz przechodziło w mdłości. Póki co to tak wszystko delikatnieMnie dziś jakoś nie, w ogóle rano byłam jakaś zmęczona a później wyszliśmy ze znajomymi i zapomniałam o tym. Czuję się jakbym nie była w ciążyI już też schiza łapie bo się naczytałam złych rzeczy w internecie. Chyba sen już dzisiaj będzie najlepszym pomysłem, zdecydowanie za długi dzień i niepotrzebne zamartwianie
![]()
Przykro mi , teraz się nastresujeszDziewczyny dostałam plamienia nie ma jeszcze krwi ,
Kochana trzymam kciukiDziewczyny dostałam plamienia nie ma jeszcze krwi ,
tak ja miałam takie skurcze klucia z Kają w ciąży to wszystkie więzadła przygotowują się do ciąży.Ja za to dziś miałam jakiś skurcz mocny, nie wiem czy to normalne aż musiałam usiąść :/ też już się zestresowałam. Czytałam, że może to być rozciąganie macicy ale nie wiem. Ktoś tak miał może?Jestem na początku 7 tygodnia