Podobno to zależy od grupy krwi itp.może będzie takim osobnikiem jak nasz Wiktor, tego to nic nie tyka. Jeszcze nie widziałam go pogryzionego![]()
Jedni zawsze podryzieni A inni wcale.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobno to zależy od grupy krwi itp.może będzie takim osobnikiem jak nasz Wiktor, tego to nic nie tyka. Jeszcze nie widziałam go pogryzionego![]()
nie wiem jaka on ma grupę ja mam 0rh+ może wziął mojaPodobno to zależy od grupy krwi itp.
Jedni zawsze podryzieni A inni wcale.
u mnie jedna A+ po mnie, druga 0- po ojcu i obie wiecznie pogryzionenie wiem jaka on ma grupę ja mam 0rh+ może wziął moja
co tam zdjęcie na żywo lepiejMoże zdjęcie będą chcieli![]()
jeszcze jak by był dyrektor to jeszcze ale obecnie mamy babeczkęno bo przeciez nie poprosza i wyjecie piersi i demonstarcjeBez jaj, karmienie niemowlaka to kamienie, piers czy mm - beznaczenia.
no w sumie tylko jaa kto o tym wie? Wal scieme, karmienie to kamienie, bez znaczenia jakie.
o mniam hahahOj, tak, grillki to my lubimy![]()
no raczej hahahW moim zakładzie pracy nikt nie wymaga zaświadczenia. I korzystają wszystkie dziewczyny, i te jlkarmiace i te nie karmiące l. Ja też korzystam. Co, mam być jedna porządna i nie korzystać?
Jestem na Poj. Brodnickim. Spokój i cisza.Masz przynajmniej do kogo buzię otworzyći pogadać przy kawce
.
Gdzie jedziesz ?