zawsze to parę dni ulgiHahaha właśnie widziałam , dzięki temu jestem ciut spokojniejsza![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zawsze to parę dni ulgiHahaha właśnie widziałam , dzięki temu jestem ciut spokojniejsza![]()
PieknieCześć. Melduje, że beta 12dpt 19710dpt było 96
w piątek już chyba nie będę jechać, chyba że moja Pani doktor mi napisze, że mam zrobić jeszcze raz.
Piękny przyrost. Gratulacje.Cześć. Melduje, że beta 12dpt 19710dpt było 96
w piątek już chyba nie będę jechać, chyba że moja Pani doktor mi napisze, że mam zrobić jeszcze raz.
Trzymam kciuki,Hej dziewczyny, u mnie mały update. Wody póki co sie uzupełniły, mamy już 26 tydzień. W szpitalu byłam 2 i pol tygodnia i mnie wypuścili. Udało się przestać karmić kp ale synuś walczył i nawet po moim powrocie szukał cycusia. Ja już zdecydowanie lepiej się czuje ale nie do końca jest kolorowo. Mieliśmy echo serca i wyszły tam jakieś rzeczy, jakby mała przechodziła infekcje, niedomykalność zastawki trójdzielnego, powiększone komory, dodatkowa żyłka, pępowina dwunaczyniowa. W dodatku mała nie przyrosła zbyt wiele przez ostatnie dwa tygodnie i jest na 4tym centylu…mam jak najwiecej odpoczywać i relaksować się co przy 17 miesięcznym urwisku jest mało wykonalne…ale wierze, ze damy radętrzymam za Was wszystkie mocno kciuki
![]()
Dziękuje kochana, ja gdyby nie ciąża i to zagrożona to tez pewnie dalej bym karmiła piersią pomimo, ze mały lubił mnie czasem pogryźćPiękny przyrost. Gratulacje.
Trzymam kciuki,żeby Twoja córeczka rosła już teraz jak szalona
Serduszko potem można leczyć
. Ty odpoczywaj, bo każdy tydzień a nawet dzień dla maluszka to bardzo długi czas.
Synka uściskaj, rozumiem jego ból ja dwa miesiące temu odstawiłam córcię, przed transferami, ale nie zmieniło to wiele i ciągle musi się do nich przytulać i trzymać w ręce do zaśnięciaGdyby nie transfer to bym jej nie odstawiała.
![]()
jprdlChciałabyś
Póki co mamy pierwszy kg na plusie![]()
gdyby nie dieta cukrzyka to bym sie już dawno po chodniku turlałajprdlnie wierzę
ja już w 12 tygodniu to już 3 kgmiałam na plusie lekarz mi wykład robił że za dużo
![]()