U
użytkownik 207953
Gość
Tak się zastanawiam czy u jednej kobiety łożysko ma zawsze w ciąży takie samo ulozenie czy zdarzało się, ze kobieta z łożyskiem na przedniej scianie w kolejnej ciąży miała na tylniej?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam w 1 cięzy na tylnej ścianie, w drugiej na przedniej.Tak się zastanawiam czy u jednej kobiety łożysko ma zawsze w ciąży takie samo ulozenie czy zdarzało się, ze kobieta z łożyskiem na przedniej scianie w kolejnej ciąży miała na tylniej?
Tak się zastanawiam czy u jednej kobiety łożysko ma zawsze w ciąży takie samo ulozenie czy zdarzało się, ze kobieta z łożyskiem na przedniej scianie w kolejnej ciąży miała na tylniej?
Chcesz nam o czymś powiedzieć?Tak się zastanawiam czy u jednej kobiety łożysko ma zawsze w ciąży takie samo ulozenie czy zdarzało się, ze kobieta z łożyskiem na przedniej scianie w kolejnej ciąży miała na tylniej?
Tak.Chcesz nam o czymś powiedzieć?![]()
U mnie w pierwszej ciąży łożysko na tylnej ścianie, w drugiej na przedniejTak się zastanawiam czy u jednej kobiety łożysko ma zawsze w ciąży takie samo ulozenie czy zdarzało się, ze kobieta z łożyskiem na przedniej scianie w kolejnej ciąży miała na tylniej?
Powiem Ci za miesiącTak się zastanawiam czy u jednej kobiety łożysko ma zawsze w ciąży takie samo ulozenie czy zdarzało się, ze kobieta z łożyskiem na przedniej scianie w kolejnej ciąży miała na tylniej?