reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Dzień dobry Wam :)
Na wczorajsze smutki ściskam mocno. Ja już przyzwyczaiłam się do swojego smutku i całkiem wysoko z nim funkcjonuje. Chociaż wczoraj mąż zapytał "dlaczego jestem ciągle smutna", a wydawało mi się, że sobie chodzę, tańczę, gotuje, rolkuje, żartuje, objadam, ale pewnie najbliższy wyczuwają ten głębszy smutek.

Wczoraj u gina śmieszna sytuacja, bo zaczął mówił "owulacja będzie..." a ja panicznie "NIE! Proszę mi nie mówić, nie chce wiedzieć". Tak się wystraszyłam tej wiedzy i późniejszego parcia na seks. Chyba najbardziej się straumatyzowałam w staraniach tym seksem pod presją owulacji.

reklama
Hej, mam pytanie z natury niezbyt ogarniętych 😅
Jak chce zbadać TSH i przyjmuje euthyrox to mam przed badaniem zażyć tabletkę czy nie zażywać?
Bo słyszałam już dwie wersje - Endo chciała badanie bez tabsów, a gin kazał mi normalnie brać tabletkę przed badaniem i zgłupiałam 👀
Ja jak badam bez tabletki to mam ciut wyższe niż z tabletką - pewnie zależy od celu badania, niektórzy chcą zobaczyć jak organizm bez tabletki a jak z

U mnie burzysko brzmiące jak jakiś koniec świata, ale ja lubię takie klimaty i liczę na to, że temperatura trochę się obniży. 😅

Zapodaję moją suchą już testową kreskę. Siknęłam o 4, coś tam niby widziałam, ale mam tak spaczone oczy, że serio na każdym widzę testowe. 🫣
IMG_20230623_075604.jpg

Hej, mam pytanie z natury niezbyt ogarniętych 😅
Jak chce zbadać TSH i przyjmuje euthyrox to mam przed badaniem zażyć tabletkę czy nie zażywać?
Bo słyszałam już dwie wersje - Endo chciała badanie bez tabsów, a gin kazał mi normalnie brać tabletkę przed badaniem i zgłupiałam 👀
Ja zawsze robię badania bez zażycia tabletki rano

U mnie burzysko brzmiące jak jakiś koniec świata, ale ja lubię takie klimaty i liczę na to, że temperatura trochę się obniży. 😅

Zapodaję moją suchą już testową kreskę. Siknęłam o 4, coś tam niby widziałam, ale mam tak spaczone oczy, że serio na każdym widzę testowe. 🫣
Zobacz załącznik 1539996
Widzę, ale ciężko uznać czy to nie testowa bo chyba wielu dziewczynom na tych easy@home wychodziły takie cienie :(
Masz inna firmę?

Hej,ja z rana z nietypową sprawą,dostałam @ 13.06 skonczyl się 17.06,a dzisiaj w nocy obudziłam się w łóżku pełnym żywej krwi,krwawienie nie ustępuje,nie jest to plamienie bo tej krwi jest naprawdę dość sporo,podobnie jak przy miesiączce,co to może być? Dość mocno się zaniepokoiłam bo od poprzedniej minął około tydzień 😵‍💫 dodam ze cykle miałam zawsze regularne,wahały się max 2-3 dni
Lekarz koniecznie.

Zobacz załącznik 1539996
Widać bez powiększania foto.
Sikaj na coś jeszcze.
Moje choojki na tych testach są znacznie mniej widoczne, że aż nerw wzrokowy boli 😆.

Ja ze stand-upów to jedynie jakieś wycinki kojarzę z rolek na fb, a na nią jeszcze nigdy nie trafiłam. Ogólnie to takie wycinki są dla mnie okej, ale sama z siebie nigdy bym nie poszła na taki występ, bo chyba byłoby to dla mnie za długie gadanie. 😅
Dla mnie królową jest ona : teksty, miny, gesty - wszystko u niej gra ze sobą . Chętnie spedziłabym wieczór na jej występie i śmiałabym się cały dzień.

I tak wogóle dzień dobry w ten piękny dzień. Mąż wrocil wczoraj w miare wcześnie, brzuch mnie poetycko boli na owulacje a tenperatura elegancko w dół 😄😁 będzie z tego piękny CIONSZ😍

reklama
Widzę, ale ciężko uznać czy to nie testowa bo chyba wielu dziewczynom na tych easy@home wychodziły takie cienie :(
Masz inna firmę?
Nie, zostało mi tylko 7 tych. 😅 Na żywo dla mnie i tak wygląda bardziej na szarą. Jutro siknę znowu i się okaże. Niedawna fałszywka z Facelle wykrzesała dozę rozsądku, więc sikam sobie, ale staram się zachować chłodny umysł. Szkoda tylko, że oczy o tym nie wiedzą. 😆

Do góry