reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

U mnie burzysko brzmiące jak jakiś koniec świata, ale ja lubię takie klimaty i liczę na to, że temperatura trochę się obniży. 😅

Zapodaję moją suchą już testową kreskę. Siknęłam o 4, coś tam niby widziałam, ale mam tak spaczone oczy, że serio na każdym widzę testowe. 🫣
Zobacz załącznik 1539996
Yyyy jest to całkiem widoczne, a nie masz foto do 5 min. Dziewczyny, ja czasami strzelam fotki od 1 s do ostatniej sekundy 5 min i mam ponad 100 ujęć - no taki spaczony móżdżek 😄😁😆 przyznaje sie bez bicia.

reklama
Dla mnie królową jest ona : teksty, miny, gesty - wszystko u niej gra ze sobą . Chętnie spedziłabym wieczór na jej występie i śmiałabym się cały dzień.

I tak wogóle dzień dobry w ten piękny dzień. Mąż wrocil wczoraj w miare wcześnie, brzuch mnie poetycko boli na owulacje a tenperatura elegancko w dół 😄😁 będzie z tego piękny CIONSZ😍
Też ją lubię :)

Nie, zostało mi tylko 7 tych. 😅 Na żywo dla mnie i tak wygląda bardziej na szarą. Jutro siknę znowu i się okaże. Niedawna fałszywka z Facelle wykrzesała dozę rozsądku, więc sikam sobie, ale staram się zachować chłodny umysł. Szkoda tylko, że oczy o tym nie wiedzą. 😆
ooooo jak pięknie napisane, idealne podsumowanie mojego podejścia i odczuć

Ja coś widzę na Twoim zdjęciu, ale właśnie z tym moim podejściem gdybym coś takiego wysikalam to bym uznała, że to fabryczna, ale jeszcze nasikala wieczorem albo popołudniu i porównała, czy coś ściemniało

A robiłaś już wcześniej te testy? Miałaś podobne przebijchujki?

U mnie burzysko brzmiące jak jakiś koniec świata, ale ja lubię takie klimaty i liczę na to, że temperatura trochę się obniży. 😅

Zapodaję moją suchą już testową kreskę. Siknęłam o 4, coś tam niby widziałam, ale mam tak spaczone oczy, że serio na każdym widzę testowe. 🫣
Zobacz załącznik 1539996
ja na nich miałam dość wyraźną kreskę bez ciąży, ale tylko jak je zalewałam, czyli sikałam na nie bezpośrednio. A jak nomralnie moczyłam w kubku to były białe. No ciekawe, ciekawe.

Nie, zostało mi tylko 7 tych. 😅 Na żywo dla mnie i tak wygląda bardziej na szarą. Jutro siknę znowu i się okaże. Niedawna fałszywka z Facelle wykrzesała dozę rozsądku, więc sikam sobie, ale staram się zachować chłodny umysł. Szkoda tylko, że oczy o tym nie wiedzą. 😆
Szacuneczek za ten rozsądek.
👏👏👏

Ja jak badam bez tabletki to mam ciut wyższe niż z tabletką - pewnie zależy od celu badania, niektórzy chcą zobaczyć jak organizm bez tabletki a jak z
Czyli faktycznie robi się na dwa sposoby, dziękuje ❤️
Ja zawsze robię badania bez zażycia tabletki rano
Chyba też tak zrobię i zaznaczę, że to bez tabletki badanie. Najwyżej powtórzę 🤷🏼‍♀️

Zobacz załącznik 1539996
Widzę, definitywnie widzę. Czekam na kolejny test ❤️

reklama
Do góry