Avy
Fanka BB :)
Nic!żadnych szaleństw z kolorem za nastolatki?![]()
Może dlatego, że jedna koleżanka mnie kiedyś zapytała jakiej farby używam do włosów, bo to taki fajny kolor

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic!żadnych szaleństw z kolorem za nastolatki?![]()
Miewam podobne akcje kilka dni przed @ , niestetyOjj dziś wleciało mi jakieś obżarstwo, zjadłam loda, dobilam chipsami i dopchalam Oreo![]()
jutro basen
![]()
Tak biorę 2 razy dzienniw więc to daje nadzieję że jest ok tym bardziej że rośnie też ☺Pięknie przyrosło
Progesteron taki tam, no ale to początek, w normie jest, a Ty z tego co pamietam bierzesz dupka? Czyli git️
️
![]()
Moj czarny, ja z natury ciemna blondynka a od zawsze farbowana na ciemno, poza dwuletnim epizodem blond, a nasze dzieci są :Ruda górą
BTW, ja jestem brunetka mój mąż blondynem i mój chłop panicznie się boi, że nasze dziecko będzie rude![]()
Ja piekę ciastoCo jest trzonujecie czy śpicie?![]()
Ja dzisiaj nie mam siły na trzona padam na twarz po siłowniCo jest trzonujecie czy śpicie?![]()
Idealna pora na wypiekiJa piekę ciasto![]()