nudella
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o tak tez ogladalam! zastanawiałam się ostatnio nad kupnem całek serii..ale jednak trochę mi było za drogoNa Polsacie! Piper, Phoebe i PaigeNo oczywiście, że znam. Biegałam oglądać po szkole.
pewnie że zostań.Absolutnie nie chodzi o to, że ktoś jest gorszy. Zapytałam, bo chciałam wiedzieć, ze względu na to, bo jest tu delikatna przestrzeń, nie chcę sama decydować, więc dziękuję za tak duży odzew, opinie i wsparcie![]()
Chciałam uciąć wszelkie plotki, że pojechałam na betęja Cię ścigałam, żebyś się zapisała, skoro jeszcze sikanie przed Tobą przed szpitalem, żebyś nie wysilała dwóch kresek jako pauzującaale nie powiem, i tak bym nie miała nic przeciwko gdybyś nie mogła pić dziś na tym weselu
![]()
jakie piękneJa mam dzisiaj zapierdziel w robocie, więc szybko się przywitam!#zdroweśniadanie w wykonaniu małża
tortilka ze szpinakiem, pomidorem i kurczakiem. Miłego popołudnia!
![]()
Też by mi mógł ktoś zrobić takie śniadanko. A tak to sama posadziłam jajka na boczkuJa mam dzisiaj zapierdziel w robocie, więc szybko się przywitam!#zdroweśniadanie w wykonaniu małża
tortilka ze szpinakiem, pomidorem i kurczakiem. Miłego popołudnia!
![]()
to jeszcze nie były plotki, to były na razie tylko teorie spiskowe wymyślone przez mój oczekujący Twoich dwóch kresek jak własnych mózgChciałam uciąć wszelkie plotki, że pojechałam na betę![]()
Ja też zapomniałam zabrać śniadania do pracy, wzięłam tylko jabłkoa ja zapomniałam zabrać warzyw do pracy i miałam bułkę z serem...
Musiałam zdusić to w zarodku!to jeszcze nie były plotki, to były na razie tylko teorie spiskowe wymyślone przez mój oczekujący Twoich dwóch kresek jak własnych mózg![]()