• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kończąca sie umowa i przedłużenie. Ciąża

SylwiaOR

Początkująca w BB
Cześć Dziewczyny.
Jestem tu Nowa. Proszę o pomoc. Pracuje w firmie od lutego 2023r. 4 miesiące miałam umowę zlecenie później dostałam 3 miesiące umowę o pracę na okres probny. Jestem w ciazy. Umowę mam do 31.08 później dostane umowę na rok. Po jakim czasie od dostania nowej umowy o pracę na rok mogę iść na l4 ?

reklama
Cześć Dziewczyny.
Jestem tu Nowa. Proszę o pomoc. Pracuje w firmie od lutego 2023r. 4 miesiące miałam umowę zlecenie później dostałam 3 miesiące umowę o pracę na okres probny. Jestem w ciazy. Umowę mam do 31.08 później dostane umowę na rok. Po jakim czasie od dostania nowej umowy o pracę na rok mogę iść na l4 ?

Cześć Dziewczyny.
W poprzednim wątku otrzymalas odpowiedzi na swoje pytanie. Czego jeszcze oczekujesz? Nie my decydujemy o chorobowym tylko lekarz.

Cześć Dziewczyny.
Jak już pisałam w Twoim poprzednim założonym przez Ciebie wątku L4 na tym forum to bardzo kontrowersyjny temat, dziewczyny będą gotowe Cię zrównać z ziemią za to, że bez uzasadnienia chcesz iść na L4 😂😂. W odpowiedzi na Twoje zapytanie na L4 możesz iść w każdej chwili. Jeśli firma, w której pracujesz nie zatrudnia więcej jak 20 osób to po 33 dniach będziesz otrzymywać wynagrodzenie od Zusu, pensja to średnia z ostatnich 12 miesięcy, warunek jeśli miałaś odprowadzane składki chorobowe. Umowa będzie trwać do czasu porodu.

Ostatnia edycja:
reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry