reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
O TAK!!!! My też raz wybraliśmy się z kocykiem do lasku, ale jak na złość pełno było ludzi grrrr nie wiem czy grzyby zbierali czy co jak tylko jakieś miejsce se upatrzyliśmy to albo ktoś szedł, albo jechał a to z piskiem na spacer :/
A nas wtedy komary pogryzły, nie powiem w które miejsca.;-)

no to Carioca szykuj się
Agulka - mnie ostsnio tez się nic nie chce dosłownie padam na pysk:baffled: i tak padłam w piątek i w sobotę a od niedzieli samotnia

A tak najbardziej to marzy mi się weekend albo pare dni w luksusie jakieś spa albo co
hmm albo weekend we dwoje też by mógł być:rofl2::-)

a my uprawialismy kiedys sex na stadionie zuzlowym:tak::tak::szok::szok:
ale z rana to ja tez nie lubie:no::no:

dobra uciekam nyny bo P mi zaglada przez ramie co pisze:baffled: a faceta wstęp wzbroniony na nasze forum !!!!!!! papap

majandra mielismy zawirusowany komp i przez to wszystko sie zaczelo pieprzyc a internet wogole nie chcial sie otwierac itp nic a nic, musze wgrac windowsa na nowo, juz 2 dni sie zbieram do tego i jakos mi sie nie chce :-) Zwlaszcza, ze narazie wszystko wydaje sie ok...poczekamy zobaczymy :)

reklama
Do góry