majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Mi się po znajomości udało na początku kwietnia zapisać na koniec maja.Też miałaś problemy z rejestracją na wizytę w poradni rehabilitacyjnej?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się po znajomości udało na początku kwietnia zapisać na koniec maja.Też miałaś problemy z rejestracją na wizytę w poradni rehabilitacyjnej?
To byłas tylko raz na usg?Ja z bioderkami Kubusia byłam jak skończył 3 tygodnie, coś mi się pokickało bo powinnam po 6 tyg, babka powiedziała że ok tak też można i od początku było i jest ok. Obyło się bez kontroli.
Też po pierwszej kontroli powiedzieli, że ok. Ale jeszcze wiadomo w tym wieku do 10 tyg nie wykształtowana jest kulka co łączy kośc z miednicą (czy coś takiego). Wiec jak się pojawią te kulki po obydwu stronach dopiero mogą powiedziec, że wszystko ok. Dlatego drugi raz pojechaliśmy prywatnie jak miał 3,5 m-ca i okazało się że jeszcze nie ma, WIęC W PRZYSZłYM TYG JEDZIEMY JESZCZE RAZ, A NIBY WSZYSTKO OK.Tak, tylko raz. Babka powiedziała, że wszystko jest ok i nie trzeba kontrolować
Też po pierwszej kontroli powiedzieli, że ok. Ale jeszcze wiadomo w tym wieku do 10 tyg nie wykształtowana jest kulka co łączy kośc z miednicą (czy coś takiego). Wiec jak się pojawią te kulki po obydwu stronach dopiero mogą powiedziec, że wszystko ok. Dlatego drugi raz pojechaliśmy prywatnie jak miał 3,5 m-ca i okazało się że jeszcze nie ma, WIęC W PRZYSZłYM TYG JEDZIEMY JESZCZE RAZ, A NIBY WSZYSTKO OK.