Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
e... a jak się to sprawdza? Ja się chyba przejdę jeszcze z bioderkami tylko nie do naszego kochanego 'elmedu', a prywatnie..Z tego co widzę jak Kuba wstaje, porusza się, stoi, chodzi, stawia nóżki i stópki wnioskuje że wszystko jest w porządku.
A pewnie że pamiętamy nawet kiedyś pytałam dlaczego go juz nie ma a że nie odpowiedziałaś to uznałam ze pewnie masz swoje powody ale dziś już wszystko wyjaśniłaś.Pamiętacie, że jeszcze niedawno miałam suwaczek staraniowy? .
Ja chyba będę musiała jeszcze wcześniej chodzić spać, bo jestem codziennie niewyspana.Tak więc dziś postanawiam, że wyłączam komputer o 22. Trzymajcie mnie za słowo![]()

:-)Też po pierwszej kontroli powiedzieli, że ok. Ale jeszcze wiadomo w tym wieku do 10 tyg nie wykształtowana jest kulka co łączy kośc z miednicą (czy coś takiego). Wiec jak się pojawią te kulki po obydwu stronach dopiero mogą powiedziec, że wszystko ok. Dlatego drugi raz pojechaliśmy prywatnie jak miał 3,5 m-ca i okazało się że jeszcze nie ma, WIęC W PRZYSZłYM TYG JEDZIEMY JESZCZE RAZ, A NIBY WSZYSTKO OK.
zresztą jak słyszę te ich terminy 

Sama tego nie sprawdzisz.e... a jak się to sprawdza? Ja się chyba przejdę jeszcze z bioderkami tylko nie do naszego kochanego 'elmedu', a prywatnie..