Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja ostatnio myślałam o Małgorztce. Baaaaardzo dawno jej nie było

i to było około 22 jak chwyciła go koleczka. I tyle z płaczącego dziecka. Poza tym od samego początku spał ładnie- z delikatnym kryzysem około3 miesiąca ( stad zasypia w wózku w ciągu dnia a wieczorem tylko przy cycu) a teraz potrafi już przespać cała nockę. Dzisiaj coś miał gorszy sen bo cały czas szukał cyca i od pierwszej praktycznie nie śpię- bo co mu wyciągnęłam z buziola to zaraz szukał i tak do 6 rano

Mały po urodzeniu nie był typem Aniołka, mało spał, miał problemy kupkowo-brzuszkowe i ogólnie nie było opcji żeby leżał sobie sam grzecznie w łóżeczku. Cały czas albo wisiał na cycku albo trzeba było go nosić itd..To raczej typ Wrażliwca, chyba po mamusi;-)Teraz jest dużo lepiej ale i tak pochałania 90% mojej energii
W sumie nie mam zbyt wiele czasu na drugie dziecko, bo za dwa m-ce stuknie mi 30, więc góra za dwa, trzy lata musiałabym być w ciąży. Na dzień dzisiejszy jednak nie planuję rodzeństwa dla Olafa.My mamy dziś psychologa i ćwiczenia.Dziusiaj my lecimy ze Stasiem do psychologa, ciekawe czy nam coś nawymyśla.