majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Mój mąż się śmieje, że NIE WOLNO to będą pierwsze ze zrozumieniem wypowiedziane słowa Maciusia.Teraz go ucze co to znaczy "nie wolno", poki co ma wbite.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój mąż się śmieje, że NIE WOLNO to będą pierwsze ze zrozumieniem wypowiedziane słowa Maciusia.Teraz go ucze co to znaczy "nie wolno", poki co ma wbite.
Asia - podziwiwam, myslicie o 3 dziecku? A moze o wiekszej liczbie?
Stachu dziś ładnie sobie brykał po kuchni, raz tylko uczepil sie uchwytu od piekarnika, ten sie otworzyl i bylo twarde lądowanie. Teraz go ucze co to znaczy "nie wolno", poki co ma wbite.
Maciuś tak samoAle rozumie bo jak się zabiera na nowo do "zakazanego owocu" to łypie na mnie okiem![]()
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...133/linki-te-bardziej-i-mniej-potrzebne-7969/a moge prosic o link tego watku przyklejony, bo nie moge go znalezc![]()
u nas dzisiaj pojawil sie trzeci zabek- gorna lewa dwojka. lada dzien wykluja sie nastepne trzy gorne zabki. na szczescie nie ma rewelacji.Chyba wszystkie górne zęby idą mu naraz. Górne jedynki wyjdą już lada moment, to samo z dwójkami, a dzisiaj zaobserwowałam, że schodzi już też prawy kiełek.
my na chrzest dalismy 50. a ciaze planujemy tak, zeby piotrus zaczal chodzic do przedszkola.Ja na chrzest dałam 150zł i to o wiele za duzo. Chrzest był po mszy i bez rewelacji więc i 50 zł by wystarczyło, ale.....
My drugie dziecko planujmy za jakieś 2 - 3 lata to z pewnością kolejną ciąże spędze tu na forum.
a pamietacie tygrysiatko? cos sie u nas nie zadomowila. dziwnenie, nie uciekla.
a mi bardzo pasuje to, ze sie piotrus urodzil wczesna jesienia. teraz tak akurat dorosl do spacerowki. no i nie wyobrazam sobie ubierania w zimowe ciuchy teraz, kiedy zalozenie samego body to nie lada wyczyno, a ja właśnie lubię! rano człowiek wypoczęty to już inna sprawa niż wieczorem.
Co do kolejnej ciąży.... Jeżeli będziemy planować to też start zimą, żeby się latem urodziło ^^
to strasznie grubo go ubierasz... moj dzisiaj spi w pajacu bez stopek i z krotkim rekawkiem, jest oczywiscie odkryty i mam otwarte okno!U nas jest 20 stopni i zakładam body z długim rękawem i pajacyka i kołderka. Tylko,że Mateusz rządzi po całym łózeczku i jest rozkopany.
W ciąży było na wilkaLeżysz pan koło dziury i wyjesz
![]()