Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My daliśmy 150 zł to wystarczająco jak za chrzest 300zł to za dużo i niech sobie ksiądz myśli co chce i tak potraktował nas z pośpiechem bo mu nie pasowało.
A teraz z innej beczki. Dziewczyny, ile się teraz daje księdzu w kopertę na chrzest?? Planuje 300 i nie wiem czy będzie dobrze![]()

No to mam kolezanki do kolejnej ciazy, fajnie. Zalozymy sobie na wrzesniowkach watek "wrzesniowe mamy znowu w ciazy". Ciekawe, ktora z nas pierwsza zaciąży.
Alez dzis FASZYSTKE spotkalam w sklepie. Ja bylam ze Stasiem w wozku. Najpierw przeszla szybko przed nas, prawie mi wlazła na wózek w ciasnej alejce. Potem szla przede mna, takim nierownym tepem i ja dwa razy najechalam. Awanture mi zrobila normalnie a mnie zamurowało. Ze na nia najechalam, ze z wozkiem do sklepu nie wolno i ze ciaza mi na mozg zaszkodzila. Bylam w takim szoku, bo taka wygladajaca porzadnie dziewczyna. No tego mozgu jej nie darowalam i odszczeknelam cos bez wiekszego sensu. Stala przy kasie obok i ja wyjezdzajac przejechalam jej po palulach, ale przysiegam ze nie chcacy, ale przepraszajac parsknelam smiechem, kasierki tez bo wszystko wczesniej slyszaly.

ja też często się spotykam z niemiłym spojrzeniem jak wjeżdżam wózkiem do sklepu jakbym komuś krzywdę robiła ale na szczęście jeszcze nikt się do mnie nie odzywał ja to najwczesniej za 2 albo lepiej 3 lata..chyba ze sie jakas wpadka zdarzy
![]()

brawo dla MaćkaZasnął. Po raz pierwszy bawiąc się maskotką![]()

Bezczel jeden! Już kiedyś jeden stary ramol na mnie trąbił jak mi się kółko od wózka zablokowało na pasach przy krawężniku... Oj, usłyszał on wiązankę słowno-muzyczną.
A ja planuje nastepna ciążę, tak mniej wiecej startujemy zimą. Kto z nami?
Monia, 1,5 roku i bez pieluchy. Nieźle.![]()
A teraz z innej beczki. Dziewczyny, ile się teraz daje księdzu w kopertę na chrzest?? Planuje 300 i nie wiem czy będzie dobrze![]()

ja to najwczesniej za 2 albo lepiej 3 lata..chyba ze sie jakas wpadka zdarzy
![]()

My chrzciny wyprawialiśmy razem ze ślubem(7 lat zajęło nam zdecydowanie sie;-)) w kopercie daliśmy 500zl ale ksiądz jej nie wziął i powiedział, że mamy teraz inne wydatki
szok!!!!!!!!!!!!!!

ATRU WELCOM BACK
! Oby tylko Ci sie chłpaki nie rozłożyły, niech sobie nie żartują.