marzenieowielodzietności
Fanka BB :)
Dzisiaj wizyta na 12.20 wy też chodzicie z mężami. Bo już chyba można poprzednia ciąża była za czasów covidu i mąż nie mógł iść ze mną...Ale się cieszę i denerwuje dziś z om wychodzi 8+5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super ! GratulujeHejja już po wizycie. Wszystko dobrze, serduszko bije, a dzidzia ma 2cm
kolejna wizyta 30 sierpień
no i dziś USG miałam już przez powłoki brzuszne więc już bardziej komfortowo
![]()
DziękujęTak bardzo się cieszę! Walcz z tym gó*nem! Mega trzymam kciuki, żeby w marcu to było tylko beznadziejne wspomnienie!![]()
W którym już jesteś tygodniu?Hejja już po wizycie. Wszystko dobrze, serduszko bije, a dzidzia ma 2cm
![]()
8+3 ale aparat określił dziś na 8+4Super ! Gratulujektóry tydzień u Was?
![]()
8+3 a dziś aparat określił na 8+4W którym już jesteś tygodniu?
To taki jeszcze dzieciak, nicpoń mały. O losie jak nasza kotka nam dała wycisk jak była mała. Wiecznie polowała, nie wiadomo było z której strony wyskoczy. Wszędzie był wróg(łącznie z meblami...). A potem słodko spała i serducha miękłyCórka nazwała ją skarpetka..... Potem heloł kiti.mąż mówi na nią kotcjusz... A w nocy potłukła mi 2 porcelanowe duże doniczki
ehhh
Ja mialam dopiero 1 wizyte. Maz był. Nie chcial przepuścić opcji jakby sie okazalo ze bliźniakiDzisiaj wizyta na 12.20 wy też chodzicie z mężami. Bo już chyba można poprzednia ciąża była za czasów covidu i mąż nie mógł iść ze mną...Ale się cieszę i denerwuje dziś z om wychodzi 8+5
Też miałam ostatnio już przez powłoki brzuszneHejja już po wizycie. Wszystko dobrze, serduszko bije, a dzidzia ma 2cm
![]()