reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam czy mnie jeszcze pamiętacie???
od wczoraj czytam forum i dpoiero teraz doczytałam główny wątek, powinien być zakaz pisania takiej ilości postów
szkolenie ok tylko warunki noclegowo sanitarne do bani jedna łazienka na piętrze hehehehhe jak w internacie
no i dzieci mi się pochorowały Szymonkowi zaropiały oczka i ma gęsty zielony katar i się zastanawiam czy obrze że mu te migdałki wycieliśmy hm bo może to że one były powiększone to skutek czegoś innego Wika też coś pokasłuje od krtani i jedno oczko jej też ropką podchodzi
to tyle na razie
a Asiek podziwiam za decyzję o 3 dziecku ja jak na razie z taką pomoca B to zostanę przy 2

Dziewczyny zgłaszam propozycje włączenia Eni do watku zamknietego :tak::-D

A ja myślałam że Enia już ma dostęp do zamknietego, dlatego ze widziałam jej zdjęcia... Ja też popieram tę propozycję!!!!:tak::tak::tak:

dziewczyny, jak was czytam to dochodzę do wniosku, że moje dziecko nie było u żadnego lekarza:confused: My dostaliśmy raz skierowanie do ortopedy i to jak mały miał 4 miesiące i .. na tym koniec-tylko szczepienia i mały pod lupę u pediatry. Ja sie cieszę z takiej sytuacji ogromnie -nie nawidzę chodzić po lekarzach, ale z drugiej strony zaczynam sie zastanawiać czy mały został dokładnie obbadany:zawstydzona/y:
Ja tez czasem dochodze do takiego wniosku...

Idę spać :-):-)

Widzę że Majandra dotrzymała słowa i o 22 komp wyłączony a ja jak zwykle tu przepadałam.

A ja o 22 z pracy wróciłam, teraz kolacja herbata bb a za chwile do zmywania garów i butelek:baffled::baffled:
dobrej nocki wrześniówki i wrześniątka:tak::tak:

Hej babeczki
A ja jak zwykle znikam i pojawiam sie od czasu do czasu ale to na prawde nie z mojej winy..obrone przekladam na wrzesien bo sie nie wyrabiam...ale walcze:-D
Mala w rangingu badan osiaga pierwsze miejsce...co chwile jakies nowosci..Miala robione EEG USG GłOWKI MORFOLGIE I IGE SPECYFICZNE NA BIALKO MLEKA KROWIEGO...zeby wykluczyc skaze bo dotychczas to kazdy tylko podejzewa a ja chce wiedziec oc jest grane bo plamka policzku chociaz zeszla po masci nadal jest torszke widoczna....mowie wam masakra...biedactwo plakalo tak strasznie przy tym pobiernaiu krwi..sama sie boje i jeszcze musiala uwadac twarda:baffled:
Poza tym czas leci jak szalony....wybieramy sie z M nad morze..jak te jaskolki...wstepnie do Kolobrzegu...
Buziole i witam nowe mamusie :)

Witam z samego rana. czyżbym była dziś pierwsza.

U nas dziś lekki katarek, czyżby jakieś ząbki miałyby się pojawic??? Na razie mamy dwie jedynki na dole.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry