reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Ja przeżyłam normalnie, juz kilka dni czulam jajniki i po punkcji ulga, a po nic mi nie dolegało, kazdy organizm inaczej reaguje 😀a pobrano mi 29 jaj😁
ja ledwo chodziłam tak mnie bolały jajniki. Po punkcji leżałam i płakałam tak mnie wszystko bolało. Non stop prosiłam o dodatkowe p/bólowe. 2h leżałam na sali po...

ja ledwo chodziłam tak mnie bolały jajniki. Po punkcji leżałam i płakałam tak mnie wszystko bolało. Non stop prosiłam o dodatkowe p/bólowe. 2h leżałam na sali po...
Ja tez dwie bo tyle kazali, ale na spokojnie po pol h bym mogla isc 😄tez poprosiłam o przeciwbolowe i po kroplowce przeszlo i juz w domu nie bralam bo nie bylo potrzeby.
Ale Np miesiączki mam mega bolesne i 2 dni to musze byc caly dzien na przeciwbólowych😵

Ja tez dwie bo tyle kazali, ale na spokojnie po pol h bym mogla isc 😄tez poprosiłam o przeciwbolowe i po kroplowce przeszlo i juz w domu nie bralam bo nie bylo potrzeby.
Ale Np miesiączki mam mega bolesne i 2 dni to musze byc caly dzien na przeciwbólowych😵
suplementujesz żelazo ?
u mnie miesiaczki byly bolesne podczas jednego okresu zjadalam paczke tabletek przeciwbolowych, zaczelam stosowac zelazo i po 3 miesiacach suplementacji bol znikl do 0 a strasznie sie balam miesiączki podczas stumalacji bo nie wolno brac przeciwbólowych

Jestem po wizycie. Leki do stymulacji przepisane. Mąż poprawa nasienia z 1% na 3 % a teraz 9%. Pani doktor była w szoku co my zrobiliśmy 😅, jedyne do czego mówi że mogła by się doczepić , to moje wysokie amh....
Następna wizyta za tydzień w piątek.
Trzymajcie kciuki ♥️

reklama
Jestem po wizycie. Leki do stymulacji przepisane. Mąż poprawa nasienia z 1% na 3 % a teraz 9%. Pani doktor była w szoku co my zrobiliśmy 😅, jedyne do czego mówi że mogła by się doczepić , to moje wysokie amh....
Następna wizyta za tydzień w piątek.
Trzymajcie kciuki ♥️
Czym poprawiliście nasienie?

Do góry