reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jejuuuuu jaka je dziś zła jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wszystko mnie z równowagi wyprowadza:angry: Jeszcze mi matka telefonem Magde obudziła i z chłopem się pokłóciłam:crazy: Wymyślił se że mu mam na kartce wypisac co ma robic w domu bo on się nie może ze mną dogadac:no: No pewnie że się nie da dziennie go o to samo proszę to trudno zapamiętac:growl:

reklama
iwonka2006 fajnie,że zajrzałaś do nas:tak::tak::tak: A jak Vanesska? Uczysz ją siusiania do nocniczka?

ech nie pytaj nawet...ciagle klapa.Tzn Teraz na nowo zaczelismy kolejna probe,jest jeden sukces ze zaczela choc sikac w majtki bo do tej pory przetrzymywala mocz nawet caly dzien a to nie bylo dobre wiec musialam przerwac to.Teraz wychodzi na ogrodke i sika na trawe....

Hej dziewczynki a Wy gdzie sie podziewacie?:szok:
Co tu tak pusto?:confused:
A może razem z małżonkami szykujecie sie na meczyk?

Polska 1:0 do przodu :szok::tak:.

No ja sama z dziecmi,bo malzonka puscilam na mecz do baru .........przypuszczam ze wroci wstanie wskazujacym.:tak::nerd:
A ja podgladam na moj wspanialy film po raz enty Dirty Dancing:rofl2:

Jejuuuuu jaka je dziś zła jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wszystko mnie z równowagi wyprowadza:angry: Jeszcze mi matka telefonem Magde obudziła i z chłopem się pokłóciłam:crazy: Wymyślił se że mu mam na kartce wypisac co ma robic w domu bo on się nie może ze mną dogadac:no: No pewnie że się nie da dziennie go o to samo proszę to trudno zapamiętac:growl:

U mnie to samo,wkolko prosze zeby robil to czy tamto ale on zapomina i ja ciagle mu gadam,on sie denerwuje ze ja ciagle dziamgocze i kolko sie zamyka.:crazy: ale powiem ci ze pomysl z kartka i lista rzeczy do zrobienia jest dobry :-D:-D:-D:-Dja to najchetniej przykleiła bym ta kartke mojemu na czolo albo nie ,wbiła mu do glowy młotkiem:crazy::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Och Iwonko jak miło cię czytac:tak: Ten pomysł z młotkiem jest suuuuper:evil::-D Fajnie masz że Klaudia spokojna:-) A z Vaneską się nie przejmuj, przyjdzie jej czas:tak: Załapie za niedługo:wink:

Bodzinka, sikoreczka :-) fajne spotkanko miałyście :tak:.

A pustki na BB pewnie dlatego, że NASI grają i jak na razie jest 0 : 1 dla POLSKI :-):-):-).

reklama
Do góry