Ja tez tak chcę bez problemowo i owocnie sadzać na nocniczek
To moje dziecko jest całkowicie jakieś inne
- anty jedzeniowe, anty łóżeczkowe, anty na raczkowanie , stawanie o chodzeniu już nie wspomnę no i teraz jeszcze anty nocnikowi. Załamka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez tak chcę bez problemowo i owocnie sadzać na nocniczekTo moje dziecko jest całkowicie jakieś inne
- anty jedzeniowe, anty łóżeczkowe, anty na raczkowanie , stawanie o chodzeniu już nie wspomnę no i teraz jeszcze anty nocnikowi. Załamka
![]()
julitka jak nie ma ochoty, albo juz cos zrobila, to tez schodzxi. jednak kupka nie zawsze jest zalatwina w sekunde, wiec czekajac na nia sie nie nudzi, tylko bawi.
U na deszcz i zawierucha:-(u nas jescze swieci slonko, wiec zmykamy na dowrek:-)
O ile sie polska zakwalifikuje w ogole do mistrzostwSkoro sędziowie zadbali o dobry nastrój gospodarzy tegorocznych mistrzostw to pozostaje mieć nadzieje, że za 4 lata zadbają także o nastroje polskiej publiki na Euro2012, któremu my będziemy gospodarzyć, i Polska dojdzie do finałów.
u nas z nocnikiem to samoJa tez tak chcę bez problemowo i owocnie sadzać na nocniczekTo moje dziecko jest całkowicie jakieś inne
![]()