w poniedziałek kolejna beta ale pomału juz zaczynam się cieszyćJest dobrzedalej trzymam kciuki
![]()
reklama
PAULANGELA
Fanka BB :)
Ładnie się rozpędzaw poniedziałek kolejna beta ale pomału juz zaczynam się cieszyć

A nie za dużo rośnie tą beta ponad 250 %Ładnie się rozpędzateraz będzie tylko lepiej
![]()
Azb
Rośnie pięknie !!!! Nie za dużo nie za mało - tak jak właśnie dobrze zarodkowiA nie za dużo rośnie tą beta ponad 250 %

PAULANGELA
U mnie też były przyrosty ogromne aż podejrzewałam bliźniakiA nie za dużo rośnie tą beta ponad 250 %

Niedługo mama
Ja to się martwiłam o zaśniadU mnie też były przyrosty ogromne aż podejrzewałam bliźniakijest ok.
![]()

Niedługo mama
Nie mialam takiego przypadku ale jak masz siły i lekarz nie widzi przeciwskazań to walcz dalejU mnie niestety beta spada, wczoraj juz 1000 wiec odstawiłam luteine wczoraj. W czwartek mam usg w klinice czy sie oczyściłam. Przez tel lekarz mowil ze transfer moze byc we wrzesniu.
Po jakim czasie po odstawieniu bede krwawić? I czy któraś podchodziła po poronieniu odrazu po miesiacu do transferu?![]()

Ruda08
Boże kobieto nie szkoda Ci żył ?w poniedziałek kolejna beta ale pomału juz zaczynam się cieszyć

nie ja mam piękne żyły więc nie szkoda jeszcze w poniedziałek i w środę zbadam później może odpuszczęBoże kobieto nie szkoda Ci żył ?![]()
reklama
PAULANGELA
Zaśniad też chodził mi po głowieJa to się martwiłam o zaśniadech człowiek to taki dziwny raz się martwi że za mało potem że za dużo i ciągle coś
@klarks ciesz się ze rośnie, kciuki za serduszko
![]()

Podziel się: