reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe mamy 2024

reklama
@Brownie1992 trener pokemon, musi złapać je wszystkie 🤣🤣🤣🤣🤣
gotta catch em all pokemon GIF

Nie, koncowo udało się wypchnąć sn, chociaż miałam już wizje cesarki po 2 dniach męczarni 😅
No to nie masz się co martwić, że zarodek zagniezdzil się w bliźnie, a mi lekarz właśnie ze względu na to kazał przyjść w 6 tygodniu jak rozmawialiśmy w lutym. Ale finalnie umówiłam się dopiero na 29.09 to będzie 7+2 :/ w moim mieście nie miał już terminów, a w mieście obok dopiero 29.09. Niby spoko, bo liczę że będzie serduszko, prawdopodobieństwo zagniezdzenia się w bliźnie też jest małe z tego co podaje internet.. 🤷🏻‍♀️
Dziś żadnych dolegliwości (nie żebym tęskniła) ale moje samopoczucie jest wyśmienite :oops::D
Też nie miałam, do tej pory. Jak usiadłam to od razu mi niedobrze. A od rana byłam w kuchni albo bawiłam się z małym. 🙈
Jescze tylko spytam jakiego koloru plamienia miałaś, tez takie brązowe czekoladowe wręcz ? Kurczę się boje bo brzuch dalej mnie boli jak przed @
Ja w pierwszej ciąży plamiłam. Na jasnoróżowo. Trwalo to wtedy chwilę i zaczęło się po stosunku.

Dziewczyny, które będą prywatnie prowadzić ciążę - ile płacicie za wizytę? Mnie dziś trochę wcisnęło w krzesło jak usłyszałam 350zl. W poprzedniej ciąży płaciłam 250zl u tego samego lekarza :/

reklama
Do góry