Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam!!!Piszę tu pierwszy raz.Staramy sie dzidzię 5 miesięcy, byłam u gin. i dostałam duphaston, powiedział że po tym dziewczyny ładnie zachodzą wciąże i że powinno pomóc, nie robił mi żadnych badań hormonalnych.Mojej koleżance pomogło więc mamy nadzieje,że się uda
hihihih Iwonko, własnie to zrobiłam![]()

dziekuje;* Witam!!!Piszę tu pierwszy raz.Staramy sie dzidzię 5 miesięcy, byłam u gin. i dostałam duphaston, powiedział że po tym dziewczyny ładnie zachodzą wciąże i że powinno pomóc, nie robił mi żadnych badań hormonalnych.Mojej koleżance pomogło więc mamy nadzieje,że się uda
:-)
buziakiwitajWitam!!!Piszę tu pierwszy raz.Staramy sie dzidzię 5 miesięcy, byłam u gin. i dostałam duphaston, powiedział że po tym dziewczyny ładnie zachodzą wciąże i że powinno pomóc, nie robił mi żadnych badań hormonalnych.Mojej koleżance pomogło więc mamy nadzieje,że się uda
spokojnej pracy zyczeAnetko Ty czytasz w moich myslach;-)dziekuje;*
witamy i trzymamy kciuki:-)
Zycze Wam Kochane milego popoludnia, ja lece na wyrko zaraz, trzeba drzemeczke uciac przed praca, tym bardziej ze pogoda sprzyja ku temu;-)kazdy pretekst jest dobrybuziaki