reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Kinguś dzięki, staram się niczym nie przejmować, ale same wiecie najlepiej jak to jest. Szpinak do wszystkiego? :-) to dobrze, bo zdrowy, może nie tak jak to się całe życie wydawało ale zawsze to warzywko :-) ja ogólnie nie lubię warzyw, ewentualnie surowa marchew, a co do gotowania to zazdroszcze Ci, bo ja lubię gotować, ale teraz nie mam komu, bo Mężuś na poligonie, ale na szczęscie w sobotę wraca więc też będę miała komu pitrasić :-) a może też na szpinak się zdecyduję? ;-)

Witam!!!Piszę tu pierwszy raz.Staramy sie dzidzię 5 miesięcy, byłam u gin. i dostałam duphaston, powiedział że po tym dziewczyny ładnie zachodzą wciąże i że powinno pomóc, nie robił mi żadnych badań hormonalnych.Mojej koleżance pomogło więc mamy nadzieje,że się uda

Witam!!!Piszę tu pierwszy raz.Staramy sie dzidzię 5 miesięcy, byłam u gin. i dostałam duphaston, powiedział że po tym dziewczyny ładnie zachodzą wciąże i że powinno pomóc, nie robił mi żadnych badań hormonalnych.Mojej koleżance pomogło więc mamy nadzieje,że się uda

Witam :-), życzę powodzenia!!!

hihihih Iwonko, własnie to zrobiłam :-p

Anetko Ty czytasz w moich myslach;-):-p:laugh2: dziekuje;*

witamy i trzymamy kciuki:tak::-)

Zycze Wam Kochane milego popoludnia, ja lece na wyrko zaraz, trzeba drzemeczke uciac przed praca, tym bardziej ze pogoda sprzyja ku temu;-)kazdy pretekst jest dobry:-p:laugh2: buziaki

witaj:) mam nadzieje ze pomoze:)

Anetko Ty czytasz w moich myslach;-):-p:laugh2: dziekuje;*

witamy i trzymamy kciuki:tak::-)

Zycze Wam Kochane milego popoludnia, ja lece na wyrko zaraz, trzeba drzemeczke uciac przed praca, tym bardziej ze pogoda sprzyja ku temu;-)kazdy pretekst jest dobry:-p:laugh2: buziaki
spokojnej pracy zycze:)

to jua instrukcje co do wklejenia fotki są,zabiore sie do tego wieczorem bo zaraz maż wraca, a jesli chodzi o usuniecie fotki to potem mozna wejsc na edytuj i wykasowac:),pozdrawiam

Witajcie wszystkie wytrwałe staraczki i oczywiście te którym się udało :-D Ja tylko na chwilkę wpadam żeby się przywitać i życzyć sukcesów :tak: Czytam i jestem na bieżąco ;-) U mnie na razie wszystko ok. :tak:Pozdrawiam Was wszystkie i przesyłam buziaczki . pa pa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam kolezanki kurcze cos mi "buzki" nie dzialaja....U mnie od soboty przylazla @..i znowu wszystko od nowa...tym razem zdam sie na wsparcie gina.... ale nie martwie sie spedzilam fajowy weekand w gorach z mezusiem..nozki ciagle bola, odezwe sie po wizycie gina. Buziale dla wszystkich :)

Mnie coś dziś głowa boli i nie nadaje się do niczego. Powinnam się pouczyć bo w poniedziałek obrona ale tak mi sie nie chce...

fff trzymam kciuki :-) Jak będziesz miała jakieś pytania o duphaston to chętnie odpowiem(biorę go już kilka cykli).
ancia1982 napisz jak było u gin, to super że wypoczęłaś.
koNkRetna dziś na obiad spaghetti ze szpinakiem ;-)

Mam pytanie czy @ może przyjść w czasie brania duphastonu (luteiny) czy zawsze jest dopiero po odstawieniu? Jak ktoś coś wie to proszę napiszcie :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie kobitki jestem nowa tu i chcialabym do was dolaczyc;-)
Dzis robilam test i niestety :(
Na dniach dostane @
Pozdrawiam:-)

Do góry