reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

madzila oj tak. Dziś się też tak okropnie czuję. A na domier złego maleństwu idą pierwsze ząbki i cały dzień marudził. A teraz zmykam do wanny i do spania bo jestem bardzo zmęczona i śpiąca.

reklama
Hejka, u mnie z samopoczuciem normalnie, trochę muli, w sobotę za to całe popołudnie i wieczór przeleżałam z ogromnym bólem głowy :confused::crazy::szok:, na co i tak nie mogłam nic wziąć, tylko okład z amolu na głowie i jakoś przeszło.
A dziś przyszła paczka dla Juniora :-D:tak::-): 2 koszulki wiązane z boczku i 2 bodziaki zapinane kopertowo. Po prostu nie mogłam się powstrzymać i kupiłam na allegro (oczywiście nówki), rozmiar 56, bo mi ostatnio tego brakowało przy córce, bo miałam tylko body przez główkę i wcale ich nie używałam, bo się bałam jej przekładać :nerd::confused:, a te kopertowe są super i na pewno się przydadzą. Potem wkleję fotki. Pozdrowionka. Pędzę na M jak miłość.

U nas idzie 7 zab i wyjśc nie moze. Ale dziś było apogeum, 3 godziny marudzenia, płaczu i łez. Chciał spac, a nie mógł bo bolało go. Jestem ledwo zywa. Oczywiscie jak przyszła pomoc -moi rodzice wrócili z pracy - to dziecko aniołek, bo udało mi sie go wyciszyć. Przespał sie teraz i już jest super.

Mdłości mam nadal, ale dzis znosne, bo tylko po jedzeniu wymiotuje, a nie tak, ze niedobrze mi cały czas.

Kurcze, boję sie tego USG piatkowego :-(.

Widzę że czas na wątek zakupowy :-).

bylam dzis zalozyc karte ciazowa i pokazac wszystkie wynii...wszystko ok,oprocz tego,ze brak przeciwcial na toksoplazmoze,no i tutaj bede miala zrobione tylko 3 razy usg....troche malo kurcze

Ale super z tymi ciuszkami....ja poczekam jeszcze troche choc juz chodze po slepach i ogladam....ciekawe ile ta jeszcze wytrzymam,jak juz zaczne kupowac to konca nie bedzie....mnie muli,ale i ta jem bo mam ochote cos przezuwac

cześć dziewczyny:)

Witaj, dopisałam Cie do listy i mam prosbę, abyś gdy będziesz znała dokładniejszy termin, podała mi go :-).

Kluliczku jak tylko pani dr bardziej się określi to oczywiście dam Wam znać:)

Mogę zaglądać tu do Was wieczorami, jak już wyśpię sie po pracy:-D, bo śpię duuuużo i ciągle jak powtarza Pan Mąż:) ale postaram sie pisać w miarę regularnie.

Jutro mam badania na Polnej (Poznań) na endokrynologii, dr chce mieć wyniki hormonów tarczycy, kiedyś leczyłam się na niedoczynność to teraz mnie chcą monitorować:tak:
Napiszę coś więcej po badaniach.

PS.Dziękuję za tak miłe i serdeczne powitanie:-):zawstydzona/y:

Relunia78 może się kiedyś spotkamy na polnej w wspólnej, niesamowicie długiej kolejce do USG, bo ja też na Polną jeżdżę i tez jestem z Poznania:)
Na endokrynologii spędziłam 3 dni w szpitalu i nawet miło to wspominam:)

Witajcie Mamusie styczniowe:-)
Długo nie mogłam uwierzyć w 2 kreski,ale USG potwierdziło obecność Dzidziola i jego planowany termin przyjścia n świat czyli 2 stycznia.
Na razie niewiele osób wie,chcę poczekać-przynajmniej do ...jutrzejszej kolejnej wizyty u gina.Mam nadzieję,że będzie ok,bo ostatnio miałam za wysokie ciśnienie i wyniki krwi też taakie sobie.Zobaczymy.

Przez te mdłośći mam checi na same ostre potrawy :)-p najchetniej wcinam chinszczyznę). Niewiem czy powinnam sobie na nie pozwalać? nie zaskodzą dzidzi?

reklama
A czemu miałoby zaszkodzić? Ja w dużych ilościach jem smażony ryż curry z sosem jogurtowym tzatziki ;-) Takiego mam smaka ;-):-D

Do góry