reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:wściekła/y::no::angry::no::wściekła/y::crazy::wściekła/y:Zaraz sie wsciekne i wyjde z siebie i jeszcze stane obok. Cosik mi sie dzieje z internetem , normalnie dostaje szalu.:szok::szok::szok: Po kilka razy musze odswiezac i probowac ponownie sie zalogowac bo wciaz jakies bledy wczytywania strony, albo nie moze znalezc serwera, albo serwer zajety, normalnie jak sie zaraz wkurze jeszcze bardziej to wyp........ przez okno i przynajmniej nie bede sie denerwowac. Nie wiem czy to przez to p.....Euro czy cus.
A pozatym to wszystko fajnie. Stasiu spi, bylismy u szwagierki na kawce, to se pobiegal po podworku.A ja nie musialam za nim chodzic w obawie ze psia kupe wezmie do reki albo wdepnie conajmniej.
Z tego wszystkiego zapomnialam co i komu mialam napisac. Napewno do Anulka zeby sie nie przejmowala glupim gadaniem, i do Bodzinki zeby ja brzuszek przestal bolec, i do Madzki zeby pokazala kreacje na chrzciny i do Martynki ze fajna ma ksiezniczke i do Sikorki ze moja synowka w wersji deszczowej tez mi sie baaardzo podoba.yyy wiecej grzechow nie pamietam i prosze o rozgrzeszenia w zw z pier....... netem .

Cud,miód,malina:tak:,piękniejsza od panny młodej pewnie Oliwka była;-):blink::happy::happy2:

Właśnie ciapcio sobie robię:tak::-D.
Odebrałam z poczty obrazy,REWELACYJNE:szok:.
Qwoli przypomnienia,póki jeszcze kolejek w Skarbówce i Opiece nie ma SKŁADAC PAPIERY NA RODZINNE.
U nas idziesz do rodzinnego, umawiasz sie na konkretny dzien i godzine, do tego czasu zalatwiasz papiery i gites.W tym roku podobno zrobili,ze upowaznienie im piszesz i do skarbowki oni pisza:rofl2::rofl2:
Juz mi lepiej...A jakos tak mi sie smutno zrobilo ale juz dobrze.
Iwonko kaluzowe ludki super:tak::tak::tak::tak:
Martynko moja synowka to Krolowa Mala a Ty kochana wygladasz cudnie, promieniejesz.Kolezanka z coreczka 10 miesieczna byla.Fotki porobilam.I dwoje dzieci z taka rozanica wieku to nie na moje nerwy.Lolek chcial sie z Amelka bawic jak z chlopkiem alebo z dziecmi takimi jak on:baffled::baffled::baffled:

Niom to Lolinek z kolezanka

Kolezanka ma smoka to ja tez chce zobaczyc jak to smakuje!!!!!!

Obiadek u Babci

Chce ZEJSC!!!!!!!!

Spimy sobie slodko....

My też już powrócili. Nie poszłam na plac zabaw bo trawa mokra a po drugie coś mi dzieci przegoniło. Też pojęcia nie mam po czym bo nic takiego nie jedli (truskawek też ). Przeszliśmy się więc na ryneczek i nawiedziłam szmatki. Kupiłam młodemu kurteczkę dżinsową:-)
Martynko świetna z was para:tak:
Bodzia super fotki! Koleżanka chyba taka duża jak Loluś:szok:
A Madzia już na wyjazd spakowana:rofl2:
HPIM7477.jpg

Miałam mielone i ryż ugotowanym i miałam wiadomo co robic;-),ale kapustę dopiero małż przyniósł a wcześniej sytwierdził,że głodny to mu kotletów mięsno-ryżowych nasmażyłam:-p:-D.Wojna o samochody trwa,z zakupami nie wiem co,bo focha strzelił a ja ostatnią,pożyczoną skrzydlatą mam:wściekła/y::angry::angry:.O bólu brzucha nie wspomnę.

reklama
Do góry