reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Greenford

reklama
cześć dziewczyny :)
jestem nowa na forum, razem ze swoją prawie trzy miesięczną córeczką mieszkamy na greenford :) strasznie doskwiera nam samotność zdala od rodziny, więc szukamy nowych znajomych :) ktoś chętny?

Witaj Ruda na Greenfordowkach!!! :-)
Moze dzieki Tobie jako "mlodej krwi" nasz watek sie przebudzi... ;-)!
Moze zorganizujemy spacerek albo skok na plac zabaw przy Horsenden w najblizszych dniach??? Piszcie Kochaneczki, piszcie!Buziaki;-)

Hallo!!!!!Czemu nikt sie nie odzywa juz??:-(Sluchajcie,moze wybralybysmy sie w tym tygodniu do Wacky Warehouse,co?bo moja mala juz szalu dostaje w tych czterech scianach a na placach zabaw nie za bardzo chce sie bawic i szybko sie nudzi.Dzieci jakos malo integracyjne trafiamy:baffled::dry:i nie bardzo chca szalec z takim brzdacem.....
Co Wy na to?Pisze sie ktos?Tak o 12-13 byloby fajnie,moze lepiej o 12 bo dla tots to chyba tylko do 15 jest wstep.
Mam nadzieje,ze sie przylaczycie:tak:

No jasne ze sie przylaczymy...!!!:):):) Wreszcie cos ruszylo!
Moje dziecie baaardzo roznie teraz spi ale mysle, ze 12 jest akurat w sam raz na spotkanko...tylko kiedy...? Moze jutro? Dacie rade sie zebrac Mamunie? Oczywiscie jesli nie bedzie rzucalo zabami z nieba!Kasia mowilas o Greenfordowym WW? Czekamy i pozdrawiamy!

My jutro to akurat wyruszamy z tatusiem do WW juz od 10 rano,zaraz jak otworza:tak:Bo daddy idzie o 13 do pracy wiec z dwie godzinki na zabawe i do domku;-)Juz mam dosyc tej glupiej pogody!Ledwo co dzis wyszlysmy to zaczelo lac:wściekła/y:I nawet Nika dziwnie to odczula,bo jak zasnela to na 4h:szok::szok::szok:
A Tatko sie nakrecil,ze poszaleje w pileczkach:-DNo i jak narazie klocimy sie kto bedzie szalal bo ja tez mam ochote:-D:-D:-D
Dlatego proponuje srode,ale jak jutro macie sie ochote dolaczyc to bedzie super:-):tak:Mi 12 pasuje od srody do piatku:tak:

Ostatnia edycja:
Aha!No myslalam o tym pod Horsenden Hill,choc tam akurat jeszcze nie bylam bo przewaznie do tego wiekszego na Perivale chodzimy;-)Ale jutro tez tam na Greenford pierwszy raz chcemy sie wlasnie wybrac.Oblukac ceny itp,bo ostatnio jak bylismy to Pani Nas zastrzelila,ze 3£ to na godzine sie placi.A zawsze bylo ze dla tots to od 10:00 do 15:00 3£ placilam:confused:Ale bylismy w weekend wiec chcemy isc teraz zobaczyc,czy to tylko weekendowa cena byla czy zmienili.

reklama
Witajcie Dziewuszki!
To dobrze ze sie tak zlozyo jak sie zlozylo bo pewnie nie dam rady dzis nigdzie dla rozrywki wyjsc... :-(. Czeka mnie gotowanie wielkiego obiadu dla niespodziewanych gosci... Przemysle plan na reszte tygodnia i sie odezwe jeszcze! Pozdrawiam i milej zabawy dzis zycze!A co do cen...ostatnio bylismy rodzinnie tam w niedziele i placilismy £3 ale nic nie mowiono ze na godzine...duzo bylo ludzi i jakies rozszalane dzieci wiec szybko wyszlismy!
Buziaki i mam nadzieje ze pogoda sie poprawi bo ja tez juz mam dosc konkretnie!!!!!!!!

Do góry