reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Greenford

Michaga- to czekamy w takim razie na info kiedy mozesz sie wybrac.My dzis jednak nie poszlismy,bo Nika wstala Bog jeden wie czemu o 4:10 nad ranem i zasnela o 7!:szok:I nie bylam wstanie ruszyc tylko zeby wyjsc z domu o 10:no:A pozniej to nie bylo sensu bo M by nie zdazyl.W dodatku od nas to do WW jest ok 40min drogi,wiec wybierzemy sie jakos w weekend jak M bedzie wolne calkiem mial.A jak narazie siedzimy w domku:-:)-:)-(bo LEJEEEEEEEEE i jesien w sierpniu sie zrobila na calego:crazy:

reklama
I jak dziewczeta?Wybiera sie ktoras do WW?My dzis idziemy ale na Perivale,bo jest wiekszy i jakos do gustu mi bardziej podpasowal:tak:Mam nadzieje ze beda mluszki bo same wyruszamy bo tata w pracy i mi sie nie chce od samego rana szalec za bardzo:-p:sorry2:

witam

Mieszkam niedaleko greenford w zasadzie na granicy z southall jadąć Greenford road w strone szpitala na Ealingu.
Mam małego Kacperka urodziłam 5 dni temu więc jeszcze nie chodze na spacerki ani nic z tych rzeczy. Ale jak sie zacznie robić ladnie i ciepło to chetnie pospaceruje z jakąś kobitka :tak:

Pozdrawiam

ok bede czekała z niecierpliwościa:-D:-D
już bym chciała gdzies z nim pochodzić, ale niestety mały urodził się w zime a nie na wiosne i troszke sie u nas zimno zrobiło :wściekła/y:

Gratuluje kolezance nowego czlonka rodziny.
Dziewczyny my jak narazie sie kurujemy ale czas sie spotkac poniewaz to az wstyd mieszkac tak blisko siebie i spotykac sie raz na rok. Jak Julka dojdzie do siebie daje znac i planujemy spotkanko. Pozdrawiam.

Hej, ho Dzieweczki!
Aaaale mnie tu dawno nie bylo... ! Gratuluje nowych dzidziusiow!!!! :-)
Mowicie ze zimno, leje ... no tak, ale moze uda nam sie to jakos zmienic?! Znalazlam kilka osrodkow w ktorych organizowane sa zabawy dla dzieci-dokladnie nie wiem co i jak bo jeszcze sie nie wybralam ale moze wspolna wyprawa wypali predzej?!
Dajcie znac co myslicie o tym!
Oto lista:
[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]

reklama
Do góry