reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Greenford

No to super Kasia.
Ja tez musze sie uporac z kilkoma sprawami a i pogoda moze sie lekko ociepli. Bede czekac na odzew.
Moze inne mamusie maja ochote rowniez gdzies sie wybrac?! Zapraszamy! Pa

reklama
Czesc Dziewczynki!
Ja po dluuugiej przerwie spowodowanej nawalem zajec i przerwami w dostawie internetu :wściekła/y::crazy::wściekła/y::crazy:... chcialam namowic na jakies spotkanie!!! Moze ktoras mamunia z okolicy ma ochote na wspolne pogaduszki na spacerku albo placu zabaw? Wiem, ze pogoda nie rozpieszcza ale przynajmniej nie pada!
Katarzynka...Ty to mnie chyba zastrzelisz na pierszym lepszym rogu Greenfordu :zawstydzona/y:. Juz tyle razy mialam pisac do Ciebie....eh.... Moze dasz sie namowic na spacerek?
Pozdrawiam wszystkie mamunie i dzieciaczki!

Hey
Dziewczyny ja caly czas o Was mysle ale teraz mam ciezki etap.Jak urodze zrobi sie cieplutko dam znac i zrobimy sobie piknik. Pozdrawiam.

Loondon, brzmi to jak dobry plan ;-). Ile Ci jeszcze zostało? Jesli dobrze kojarze to juz nie dlugo, prawda? Napewno szybko i gladko pojdzie. Ja juz trzymam kciuki! Buziaki

Czesc Mamuski :-)
Jestem nowa na Mamy z Uk ;-):tak: ale z checia do Was dolacze.Aktualnie jeszcze przez miesiac bede w Pl ale juz pod koniec marca wracam do londynu(greenford) i licze na to ze uda nam sie spotkac na wspolny spacerek.Mam synka Michala wczoraj skonczyl 7 miesiecy.Nie mam w Uk zadnej "dzieciatej" kolezanki i z chcecia bym ten stan rzeczy zminila:-)Pozdrawiam!

hejka
loondon-piknik fajna rzecz,ale faktycznie jeszcze bys nam teraz na kocyku urodzila,wiec poczekamy;-):-)
michaga-ja tez a to humoru nie mam a to czasu,wiec rozumiem zupelnie,spoko;-)ale na kawce chcetnie sie spotkam,ale teraz sukamy mieszkanka dosc intensywnie,bo mamy 2 tygodnie i same lipne flaty narazie ogladalismy:wściekła/y:wiec narazie ja odpadam,bo biegam i szukam:dry:pewnie sie skonczy przeprowadzka do tesci na 2-3 tygodnie,bo byle czego nie chce brac zwlaszcza,ze kasy pelen niedostatek oststnio,wiec przeplacac nie chce tak na ostatnia chwile biorac:no:
andula- jak tylko zawitasz do uk to daj znac i na pewno cos sie zorganizuje i sie poznamy:tak:

Witam Dziewczyny :-)
Mam na imie Aneta mieszkam na West Ealingu, moja coreczka Amelka ma 9 miesiecy, chcialysmy sie do was dolaczyc poniewaz nie mam podobnie jak niektore z was nie mam kolezanek z dziecmi :) dlatego tez musimy same spacerowac i to tak troche nudnawo :)
Amelka lubi inne dzieci bardzo sie cieszy jak widzi jakas inna malutka istotke, dlatego moze kiedys jakos umuwimy sie na jakis scacerek :-)
pozdrawiam cieplutko :)

Witaj Anetka_444
Mozemy spotykac sie w polowie drogi na West Ealing jesli chcesz :) od Ciebie jedzie 92 w nasze okolice wiec spotkanie na "naszym" gruncie tez jest mozliwe. Mam nadzieje, ze wreszcie pogoda sie ustabilizuje i bedziemy mogly sie na pogaduszki spotkac. A moze znasz jakies playgroups w Twojej okolicy?
Pozdrawiam Was wszystkie!

reklama
Michaga no pewnie kiedy tylko bedzie ladna pogoda chetnie sie spotkam i poznam wszystkie mamy :)
a E1 nie jezdzi do was tak czasem?
pozdrawiamy !:-)

Do góry