reklama
Czesc Dziewczynki!
Ja po dluuugiej przerwie spowodowanej nawalem zajec i przerwami w dostawie internetu

... chcialam namowic na jakies spotkanie!!! Moze ktoras mamunia z okolicy ma ochote na wspolne pogaduszki na spacerku albo placu zabaw? Wiem, ze pogoda nie rozpieszcza ale przynajmniej nie pada!
Katarzynka...Ty to mnie chyba zastrzelisz na pierszym lepszym rogu Greenfordu
. Juz tyle razy mialam pisac do Ciebie....eh.... Moze dasz sie namowic na spacerek?
Pozdrawiam wszystkie mamunie i dzieciaczki!
Ja po dluuugiej przerwie spowodowanej nawalem zajec i przerwami w dostawie internetu

Katarzynka...Ty to mnie chyba zastrzelisz na pierszym lepszym rogu Greenfordu

Pozdrawiam wszystkie mamunie i dzieciaczki!
Andula
Fanka BB :)
Czesc Mamuski :-)
Jestem nowa na Mamy z Uk ;-)
ale z checia do Was dolacze.Aktualnie jeszcze przez miesiac bede w Pl ale juz pod koniec marca wracam do londynu(greenford) i licze na to ze uda nam sie spotkac na wspolny spacerek.Mam synka Michala wczoraj skonczyl 7 miesiecy.Nie mam w Uk zadnej "dzieciatej" kolezanki i z chcecia bym ten stan rzeczy zminila:-)Pozdrawiam!
Jestem nowa na Mamy z Uk ;-)

katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
hejka
loondon-piknik fajna rzecz,ale faktycznie jeszcze bys nam teraz na kocyku urodzila,wiec poczekamy;-):-)
michaga-ja tez a to humoru nie mam a to czasu,wiec rozumiem zupelnie,spoko;-)ale na kawce chcetnie sie spotkam,ale teraz sukamy mieszkanka dosc intensywnie,bo mamy 2 tygodnie i same lipne flaty narazie ogladalismy
wiec narazie ja odpadam,bo biegam i szukam
pewnie sie skonczy przeprowadzka do tesci na 2-3 tygodnie,bo byle czego nie chce brac zwlaszcza,ze kasy pelen niedostatek oststnio,wiec przeplacac nie chce tak na ostatnia chwile biorac
andula- jak tylko zawitasz do uk to daj znac i na pewno cos sie zorganizuje i sie poznamy
loondon-piknik fajna rzecz,ale faktycznie jeszcze bys nam teraz na kocyku urodzila,wiec poczekamy;-):-)
michaga-ja tez a to humoru nie mam a to czasu,wiec rozumiem zupelnie,spoko;-)ale na kawce chcetnie sie spotkam,ale teraz sukamy mieszkanka dosc intensywnie,bo mamy 2 tygodnie i same lipne flaty narazie ogladalismy

andula- jak tylko zawitasz do uk to daj znac i na pewno cos sie zorganizuje i sie poznamy

Anetka_444
Początkująca w BB
Witam Dziewczyny :-)
Mam na imie Aneta mieszkam na West Ealingu, moja coreczka Amelka ma 9 miesiecy, chcialysmy sie do was dolaczyc poniewaz nie mam podobnie jak niektore z was nie mam kolezanek z dziecmi
dlatego tez musimy same spacerowac i to tak troche nudnawo 
Amelka lubi inne dzieci bardzo sie cieszy jak widzi jakas inna malutka istotke, dlatego moze kiedys jakos umuwimy sie na jakis scacerek :-)
pozdrawiam cieplutko
Mam na imie Aneta mieszkam na West Ealingu, moja coreczka Amelka ma 9 miesiecy, chcialysmy sie do was dolaczyc poniewaz nie mam podobnie jak niektore z was nie mam kolezanek z dziecmi
Amelka lubi inne dzieci bardzo sie cieszy jak widzi jakas inna malutka istotke, dlatego moze kiedys jakos umuwimy sie na jakis scacerek :-)
pozdrawiam cieplutko
Witaj Anetka_444
Mozemy spotykac sie w polowie drogi na West Ealing jesli chcesz
od Ciebie jedzie 92 w nasze okolice wiec spotkanie na "naszym" gruncie tez jest mozliwe. Mam nadzieje, ze wreszcie pogoda sie ustabilizuje i bedziemy mogly sie na pogaduszki spotkac. A moze znasz jakies playgroups w Twojej okolicy?
Pozdrawiam Was wszystkie!
Mozemy spotykac sie w polowie drogi na West Ealing jesli chcesz
Pozdrawiam Was wszystkie!
Tajchi
Fanka BB :)
widzę,że nas coraz więcej na Greenfordzie
super
żeby tylko nam pogoda dopisała to wszystkie sie spotkamy, tylko,żeby ławek w parku nie zabrakło

żeby tylko nam pogoda dopisała to wszystkie sie spotkamy, tylko,żeby ławek w parku nie zabrakło

reklama
Anetka_444
Początkująca w BB
Podziel się: