Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hejka ja teraz przenioslam sie na northfields,bliziutenko do West ealingu wiec z checia sie spotkamy jakosWitam Dziewczyny :-)
Mam na imie Aneta mieszkam na West Ealingu, moja coreczka Amelka ma 9 miesiecy, chcialysmy sie do was dolaczyc poniewaz nie mam podobnie jak niektore z was nie mam kolezanek z dziecmidlatego tez musimy same spacerowac i to tak troche nudnawo
Amelka lubi inne dzieci bardzo sie cieszy jak widzi jakas inna malutka istotke, dlatego moze kiedys jakos umuwimy sie na jakis scacerek :-)
pozdrawiam cieplutko![]()

Julita - ja mieszkam bardzo blizutko Elthorne Park na Hanwell(moze 15min mam) wiec zapraszam na kawke!A gdzie dokladniej na Hanwell sie przenoscicie?Blizej West Ealingu czy Ealing Hospital?Mam core 3latka i malenka 6mcy,wiec poszaleja razemHej dziewczyny.
Za kilka tygodni czeka na s przeprowadzka do Londyny gdzieś w okolicach Hanwell.. Mam dwie córeczki 3 i 2 lata. Podpowiedzcie gdzie mogę z nimi fajnie spędzić czas? może jakieś play grupy w okolicy, nie koniecznie polskie. A może któras z mam ma ochotę na spotkanie przy kawie z dzieciakami?