reklama
Halo!
Nie wiem ktory to park ale ide:-). Nie wiem tez gdzie jest Berkeley Avenue...
...kurcze to co ja wiem?;-)
Czy mowimy o tym skrzyzowaniu gdzie idac pod gorke mozna dojsc do Icelandu i Barkleys'a?
No i czy moglybysmy spotkac sie o 12? Moja mala spi do ok 11 wiec nie dalabym rady:-(! Prowiant picnicowy jak rozumie?:-) Piwo nie wchodzi w gre?;-)
:-)
Buzka
Nie wiem ktory to park ale ide:-). Nie wiem tez gdzie jest Berkeley Avenue...

Czy mowimy o tym skrzyzowaniu gdzie idac pod gorke mozna dojsc do Icelandu i Barkleys'a?
No i czy moglybysmy spotkac sie o 12? Moja mala spi do ok 11 wiec nie dalabym rady:-(! Prowiant picnicowy jak rozumie?:-) Piwo nie wchodzi w gre?;-)

Buzka
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Mi o 12 jeszcze badziej pasuje bo M o 13 wychodzi do pracy wiec godzinke dluzej bedziemy rodzinka razem:-)
Co do prowiantu to kazdy wezmie co lubi:-)Ja sie ciesze z pikniku bo Nika odzyskuje zawsze apetyt na spacerach wiec wykorzystam okazje zeby Jej wcisnac kanapeczki z szyneczka
Michaga - wpisz w wyszukiwarce: Google Maps a tam wpisz wlasnie Berkeley Avenue, ub6 i jak zobaczysz mniej wiecej gdzie to jest to skojarzysz od razu:-)
Ale tak - to jest wlasnie w kierunku Iceland,pod gore.Ja ruszam od stacji kolejki Greenford, wiec jak Ci po drodze to mozemy razem isc tam;-):-)

Co do prowiantu to kazdy wezmie co lubi:-)Ja sie ciesze z pikniku bo Nika odzyskuje zawsze apetyt na spacerach wiec wykorzystam okazje zeby Jej wcisnac kanapeczki z szyneczka

Michaga - wpisz w wyszukiwarce: Google Maps a tam wpisz wlasnie Berkeley Avenue, ub6 i jak zobaczysz mniej wiecej gdzie to jest to skojarzysz od razu:-)

katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Ok,to ja tam dotre sobie na 11:50 i poczekam na Ciebie:-)Och,jak sie ciesze,ze w koncu wypali spotkanie!
Do zobaczyska!
Loondon- pasuje Tobie i Julci na 12?

Do zobaczyska!
Loondon- pasuje Tobie i Julci na 12?
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
loondon-m minelysmy sie postami;-)ok,do jutra:-)
reklama
Podziel się: