reklama
Witajcie!dopiero sie zarejestrowałam na tej stronie i żałuje że tak pózno...Jestem mamusia prawie 4 letniego Alanka i prawie 5 miesiecznego Xavierka.Całymi dniami siedze sama z dziećmi,nawet dzis:-(.Szukam kolezanek z ktorymi moglabym poklikac lub spotkac sie na kawke:-).Mieszkam przy stacji Hanger Lane,moze jest jakas mama ktora mieszka blisko?pozdrawiam i sciskam Wasze maluszki,zycze milego poniedzialku...;-)
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Pati - ja mam co prawda dziewczynke, ale z chcecia kiedys sie wybiore w Twoje okolice
Masz tam jakies fajne place zabaw?Czesto zapuszczam sie tylko do Hanger LAne Hill Park'u
Dziewczyny,cieplo jest wiec moze wybralybysmy sie na spacer gdzies,co?W koncu bysmy sie poznaly
:-)

Dziewczyny,cieplo jest wiec moze wybralybysmy sie na spacer gdzies,co?W koncu bysmy sie poznaly

katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Michaga - ja sie pisze
;-)Moze z gory ustalmy,ze np wtorek? o 12 kolo stacji?kazda wezmie jedzonko i maly kocyk i skoczymy do parku...

katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Dziewczyny, a moze ktoras ma ochote wybrac sie w niedziele nad jeziorko?Jedziemy z kasiula matula i sliczna Emi nad Ruislip Lido...No o ile nie spadnie deszcz

mi niestety wtorek nie pasuje bo juz sie umowilam :-(
Pogoda rewelacyjna mam nadzieje ze sie nie popsuje za szybko. Wczoraj tylko popadalo ale juz wieczorkiem bylo duszno
Kasia twoja maclarena rozklada sie na pozycji lezacej a jesli nie to wiesz czy takie tez sa??
Pogoda rewelacyjna mam nadzieje ze sie nie popsuje za szybko. Wczoraj tylko popadalo ale juz wieczorkiem bylo duszno
Kasia twoja maclarena rozklada sie na pozycji lezacej a jesli nie to wiesz czy takie tez sa??
reklama
Halo Dzieweczki!
No i klops!!! Wtorek mi tez nie pasi...!!!! Maja czysciciele dywanow u mnie byc we wtorek albo srode wiec kiszka bo ktos ich musi wpuscic :-(!
Oprocz tego, nadal nie dostarczono mi wozka wiec raczej na piechte nie dam rady z Michasia!
A co do Maclarena - jesli moge sie wtracic....;-) to z tego co wiem to tylko do 170 stopni sie rozkladaja co nie jest takie zle bo to prawie na prosto - wlasnie na taki czekam. Jest przeznaczony tez dla noworodkow , choc nie wszystkie modele.
Kiddicare - Pushchairs | Prams | Car Seats | Baby Equipment | Online Baby Shop to jest stronka gdzie mozna je taniej kupic.
Buziaczki!
No i klops!!! Wtorek mi tez nie pasi...!!!! Maja czysciciele dywanow u mnie byc we wtorek albo srode wiec kiszka bo ktos ich musi wpuscic :-(!
Oprocz tego, nadal nie dostarczono mi wozka wiec raczej na piechte nie dam rady z Michasia!
A co do Maclarena - jesli moge sie wtracic....;-) to z tego co wiem to tylko do 170 stopni sie rozkladaja co nie jest takie zle bo to prawie na prosto - wlasnie na taki czekam. Jest przeznaczony tez dla noworodkow , choc nie wszystkie modele.
Kiddicare - Pushchairs | Prams | Car Seats | Baby Equipment | Online Baby Shop to jest stronka gdzie mozna je taniej kupic.
Buziaczki!
Podziel się: