reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Greenford

Ale tu cisza chyba wszystkie wygnalo na dwor taka piekna pogoda :)
U mnie na 2 tyg zaoscila tesciowa takze ona teraz spaceruje z moim synkiem a ja mam wolne :)
pozdrawiamy :*

reklama
Witajcie!dopiero sie zarejestrowałam na tej stronie i żałuje że tak pózno...Jestem mamusia prawie 4 letniego Alanka i prawie 5 miesiecznego Xavierka.Całymi dniami siedze sama z dziećmi,nawet dzis:-(.Szukam kolezanek z ktorymi moglabym poklikac lub spotkac sie na kawke:-).Mieszkam przy stacji Hanger Lane,moze jest jakas mama ktora mieszka blisko?pozdrawiam i sciskam Wasze maluszki,zycze milego poniedzialku...;-)

hej Pati witaj na watku :*
hanger lane troche daleko ale moze na greenford zawitasz :)))
teraz pogoda super wiec calymi dniami spacerujemy i pewnie dlatego reszta sie nie odzywa :p

Pati - ja mam co prawda dziewczynke, ale z chcecia kiedys sie wybiore w Twoje okolice:tak:Masz tam jakies fajne place zabaw?Czesto zapuszczam sie tylko do Hanger LAne Hill Park'u:tak:

Dziewczyny,cieplo jest wiec moze wybralybysmy sie na spacer gdzies,co?W koncu bysmy sie poznaly:-p:tak::-)

Halo Dziewczynki!
Musimy sie wreszcie umowic na piknik. W tym tygodniu nie damy rady, bo jestesmy bez wozka ale za tydz. chetnie. Teraz zmykamy do ogrodu patrzec jak trawa rosnie;-).

Buziaki

Super! Chetne mamunie prosze zapisywac sie bo czas ucieka!!! ;)

Ps. Mam nadzieje, ze dostarcza mi wozek do wtorku!!!:wściekła/y:
Buziole

mi niestety wtorek nie pasuje bo juz sie umowilam :-(
Pogoda rewelacyjna mam nadzieje ze sie nie popsuje za szybko. Wczoraj tylko popadalo ale juz wieczorkiem bylo duszno
Kasia twoja maclarena rozklada sie na pozycji lezacej a jesli nie to wiesz czy takie tez sa??

reklama
Halo Dzieweczki!
No i klops!!! Wtorek mi tez nie pasi...!!!! Maja czysciciele dywanow u mnie byc we wtorek albo srode wiec kiszka bo ktos ich musi wpuscic :-(!
Oprocz tego, nadal nie dostarczono mi wozka wiec raczej na piechte nie dam rady z Michasia!
A co do Maclarena - jesli moge sie wtracic....;-) to z tego co wiem to tylko do 170 stopni sie rozkladaja co nie jest takie zle bo to prawie na prosto - wlasnie na taki czekam. Jest przeznaczony tez dla noworodkow , choc nie wszystkie modele.
Kiddicare - Pushchairs | Prams | Car Seats | Baby Equipment | Online Baby Shop to jest stronka gdzie mozna je taniej kupic.
Buziaczki!

Do góry