reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Greenford

Agi - my chodzimy z Nika na ten basen na Greenford. W" sumie fajny jest, woda tak do pasa,nie ma brodzika typowego jak jest w Polsce przewaznie dla maluchow. Ale to basem dla dzieci jest typowo z jakimis tam zjezdzalniami itp. Woga spoko, nas zrazilo jedynie to, ze bylismy zima i w przebieralni moznaby spokojnie zamarznac jakby luzej tam postac!
Ale nie wiem,moze mieli akurat zepsute ogrzewanie:baffled::dry:
Wiem,ze jakies grupy z nauka plywania mialy byc,bo widzialam ogloszonko tam.
My bylismy z Nika pierwszy raz jak miala jakies 7-8 mcy i byla w siodmym niebie!

reklama
Tzn gdzie dokladnie Kasiu ten basen? Ja myslalam o tym na perivale. Widzialam jak takie niemowlaki nurkuja poprostu ekstra. Woda musi byc oko 32 stopni wiec pewnie nie kazdy basen tak ma.
Kolezanka ale zupelnie w innej dzielnicy chodzi na basen 1 stopien kosztuje kolo 100 f drugi troche tanszy.

Agi - mi chodzi o ten na Ruislip Rd....to jest Greenford, nie wiem gdzie jest na Perivale:sorry2:
Jesli chodzi o zajecia to my jezdzilismy na SWIETNE zajecia znalezione na jednym z Baby Show w Excel'u,ale to jest az kolo Bayswater.Woda cieplutenieczka, babeczka prowadzaca genialna, nasza Nika w siodmym niebie i w mig nauczyla sie plywac...Choc bylo ciezko bo miala juz ok roczku i byla najstarsza w grupie:-DI podobno dzieci po 6mcu traca stopniowo zmysl plywania:baffled:Placilismy 75£ za 12 lekcji:tak:WARTO BYLO!!!!:tak:

Czesc Laseczki!
Katarzyna_s ja mam pytanie do Ciebie?! Czy mozesz mi zdradzic pewna rzecz??? :) Gdzie Ty moja Droga dostajesz marcepan na te swoje slodkosci-cudownosci?????????????
Bede maxymalnie "dzwieczna" za podpowiedz!!!! Buziole i....mam nadzieje, ze znow nam sie pogoda nie pokopie i WRESZCIE sie spotkamy w najblizszym czasie!:)

Pogoda taka srednia :(
Kasia a jak tam na ten basen dojerzasz? nadal jezdzisz? jak mozna sie tam zapisywac? Bardzo chce chodzic na basen z Hubciem:-p:-p
A jutro przyjezdza tesciowa az sie boje :-D

Michaga - nie ma sprawy,milego pieczenia:-):tak:
Agi - na ten na Bayswater kolejka, a na Greenford przewaznie na pieszo,bo my to raczej chodziciele wiecznie jestesmy i nawet na Ealing Brodway przewaznie na nogach idziemy:tak::-)Ale mozna dwoma autobusami od nas spokojnie tam dojechac.Czymkolwiek na Greenford Red Lion i tam autobus juz bezposrednio pod sam basen jest:tak:

I jak laseczki?Gotowe na jakies spotkanko?

reklama
Czy jest ktos chetny na Wacky Warehouse w tym tygodniu, tak po 12-13?Bo samej mi sie srednio chce isc a na zwyklym placu zabaw Nika jeszcze sie nie wyszaleje tak do konca,a tam po wyjsciu opada z sil w koncu:-DChyba na zwyklym placu po prostu mama ja za bardzo stopuje:laugh2:a w WW robi co i gdzie chce:-D

Do góry