reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Greenford

Nikt po za Loondon sie nie zglasza?w takim razie przekladamy spotkanko? My pojdziemy tu lokalnie na maly spacerek bo wieeejeeee! A w radio powiedzieli ze do godziny ma zaczac lac!!!!!!!!!:(:(:( buziaki dla Was!

reklama
oj chyba za pozno weszlam no nic to my tez idziemy na spacerek zobaczymy jak ta londynska pogoda sie rozstrzygnie
Moze innym razem

Widze ze spotkanko nie wyszlo w koncu:baffled:Moze w przyszlym tyg. bedzie ladniej i ja sie zapisze do spacerku:tak:My dzs bylismy na placu zabaw mimo chlodu:tak:Mi moze i zimno bylo ale moja mala i dziewczynka,ktora mam pod opieka wyszalaly sie na dobre i rozgrzane byly ze hej:-D

CZY KTOS WIE GDZIE JEST WLACZNIK SLONCA NA GREENFORDZIE??????:wściekła/y::zawstydzona/y::-:)crazy::baffled::dry:...deprecha......

ten wlacznik jest............na twarzach naszych szczesliwych pociech :wink:
moj Hubis dzis konczy pol roczku :-) mielismy isc na basen, powiedzcie mi byla ktoras z was z pociechami sie pochlapac? czy ten basen na perivale jest dostosowany dla niemowlakow?

Witam Mamunie z Greenford i okolic.Jestem tu nowa wiec zaczne od przedstawienia sie. Nazywam sie Aneta jestem mama 2 chlopcow-11 letni Krzys i 2 letni Dominik(obaj za stycznia).Mieszkam blisko polskiego sklepu "maja' i pewnie jak Wy siedze w domku.Czesto brakuje mi pomyslow na ciekawe zabawy i wyjscia.Moze podzielicie sie ze mna jakimis sposobami na nude.A moze chodzicie w tych okolicach do tzw.playgroup?
Pozdrawiam.

Hej mamuski.Ja z nietypowa sprawa,ale nie oglaszalam jeszcze na tym watku moich uslug:-p;-)
Otoz jakby ktos byl chetny i mial okazje to serdecznie zapraszam do zamawiania tortow na wszelkie okazje!!!Wklejam foteczki trzy tylko zeby nie przesadzac...1. zwykly torcik na wszelkie okazje dobry:tak: 2. Torcik na roczek - bajeczny zamek ksiezniczki:-) 3. torcik z lekka erotyczny, dla faceta zainteresowanego pilka nozna i nie tylko......:-D

Załączniki

• zmniejszenie.jpg
    zmniejszenie.jpg
    461,5 KB · Wyświetleń: 71
  • 85.jpg
    85.jpg
    450,6 KB · Wyświetleń: 74
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    295,9 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Hej mamuski.Ja z nietypowa sprawa,ale nie oglaszalam jeszcze na tym watku moich uslug:-p;-)
Otoz jakby ktos byl chetny i mial okazje to serdecznie zapraszam do zamawiania tortow na wszelkie okazje!!!Wklejam foteczki trzy tylko zeby nie przesadzac...1. zwykly torcik na wszelkie okazje dobry:tak: 2. Torcik na roczek - bajeczny zamek ksiezniczki:-) 3. torcik z lekka erotyczny, dla faceta zainteresowanego pilka nozna i nie tylko......:-D
wow Kasia jestem pod ogromnym wrazeniem masz kobitko talent
bede pamietac :))
A ja ostatnio taka zalatana szukamy domu do wynajecia niby tyle agencji tyle ofert a jak co do czego przychodzi to wielki zong :wściekła/y:
Ponawiam pytanko byla ktoras z dzieckiem na basenie jesli tak to gdzie?
chcialabym sie zapisac z Hubim do grupy ale nie wiem czy ktorys z basenow jest przystosowany dla dzieci

Do góry