reklama

Mamy z Greenford

Nikt po za Loondon sie nie zglasza?w takim razie przekladamy spotkanko? My pojdziemy tu lokalnie na maly spacerek bo wieeejeeee! A w radio powiedzieli ze do godziny ma zaczac lac!!!!!!!!!:(:(:( buziaki dla Was!

reklama
Widze ze spotkanko nie wyszlo w koncu:baffled:Moze w przyszlym tyg. bedzie ladniej i ja sie zapisze do spacerku:tak:My dzs bylismy na placu zabaw mimo chlodu:tak:Mi moze i zimno bylo ale moja mala i dziewczynka,ktora mam pod opieka wyszalaly sie na dobre i rozgrzane byly ze hej:-D

Dziewczyny, my sie jutro wybieramy ok 11 do Wacky Warehouse na Perivale.Moze ma ktoras ochote tez isc?Im wiecej tym razniej:tak:Idzie tez moj maz,zebym ja mogla choc chwilke kawki sie napic:-)

CZY KTOS WIE GDZIE JEST WLACZNIK SLONCA NA GREENFORDZIE??????:wściekła/y::zawstydzona/y::-(:crazy::baffled::dry:...deprecha......

ten wlacznik jest............na twarzach naszych szczesliwych pociech :wink:
moj Hubis dzis konczy pol roczku :-) mielismy isc na basen, powiedzcie mi byla ktoras z was z pociechami sie pochlapac? czy ten basen na perivale jest dostosowany dla niemowlakow?

Witam Mamunie z Greenford i okolic.Jestem tu nowa wiec zaczne od przedstawienia sie. Nazywam sie Aneta jestem mama 2 chlopcow-11 letni Krzys i 2 letni Dominik(obaj za stycznia).Mieszkam blisko polskiego sklepu "maja' i pewnie jak Wy siedze w domku.Czesto brakuje mi pomyslow na ciekawe zabawy i wyjscia.Moze podzielicie sie ze mna jakimis sposobami na nude.A moze chodzicie w tych okolicach do tzw.playgroup?
Pozdrawiam.

Hej mamuski.Ja z nietypowa sprawa,ale nie oglaszalam jeszcze na tym watku moich uslug:-p;-)
Otoz jakby ktos byl chetny i mial okazje to serdecznie zapraszam do zamawiania tortow na wszelkie okazje!!!Wklejam foteczki trzy tylko zeby nie przesadzac...1. zwykly torcik na wszelkie okazje dobry:tak: 2. Torcik na roczek - bajeczny zamek ksiezniczki:-) 3. torcik z lekka erotyczny, dla faceta zainteresowanego pilka nozna i nie tylko......:-D

Załączniki

• zmniejszenie.jpg
    zmniejszenie.jpg
    461,5 KB · Wyświetleń: 79
  • 85.jpg
    85.jpg
    450,6 KB · Wyświetleń: 94
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    295,9 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Hej mamuski.Ja z nietypowa sprawa,ale nie oglaszalam jeszcze na tym watku moich uslug:-p;-)
Otoz jakby ktos byl chetny i mial okazje to serdecznie zapraszam do zamawiania tortow na wszelkie okazje!!!Wklejam foteczki trzy tylko zeby nie przesadzac...1. zwykly torcik na wszelkie okazje dobry:tak: 2. Torcik na roczek - bajeczny zamek ksiezniczki:-) 3. torcik z lekka erotyczny, dla faceta zainteresowanego pilka nozna i nie tylko......:-D
wow Kasia jestem pod ogromnym wrazeniem masz kobitko talent
bede pamietac :))
A ja ostatnio taka zalatana szukamy domu do wynajecia niby tyle agencji tyle ofert a jak co do czego przychodzi to wielki zong :wściekła/y:
Ponawiam pytanko byla ktoras z dzieckiem na basenie jesli tak to gdzie?
chcialabym sie zapisac z Hubim do grupy ale nie wiem czy ktorys z basenow jest przystosowany dla dzieci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry