reklama

Mamy z Greenford

loondon - ja z mila checia sie wybiore do WW ale w przyszlym tygodniu...:tak:
ani_kn - Hubi nie jest za malutki, na Perivale jest wydzielone miejsce dla najmlodszych a znam dziewczyny,ktore przychodzily z takimi maluszkami i dziciaczki byly w siodmym niebie!!!wodzily oczkami za rozwrzeszczanymi dziecmi:-Dtam i tak raczej Ty musisz byc kolo dziecka,ja z Nika zawsze szaleje i biegam z malutka przerwa na kawke;-):tak:Nika byla po raz pierwszy chyba ok 9-10 mca,wiec w podobnym wieku jak Hubi;-)

reklama
Helo Laseczki!
Miejmy nadzieje, ze pogoda sie utrzyma i spotkanie dojdzie do skutku! :-)
Szczerze mowiac to wolalabym spacer niz WW, bo zawsze to troszke "szyneczki" poruszaja sie... ;)!Po pierogach w Polandzie, ktore wcinalam jak maniak troszkie mnie przybylo!;-):-)
Jezeli bedziecie chcialy jednak isc do WW to tez dobrze, protestowac nie bede!:-)
Agi_kn - ja z Michalinka pierwszy raz w WW bylam jak miala jakies 8,5 miecha i podobalo jej sie. Warto pojsc szczegolnie, ze za dzieciatka do roku sie nie placi wiec nic nie tracisz!
A spacerki za McDonaldem to ktorym? Tym na shopping centre?
Buziaki :-)

To kiedy dziewczeta chcecie sie wybrac gdzies?
Michaga - nie placi sie do roczku?To moze w tym WW kolo Horesden Hill bo ja chyba placilam...Juz nie pamietam,ale wydaje mi sie ze placilam tam jak Nika mala byla 3£.Ale podobno w tym WW kolo Horesden Hill nie ma tego osobnego miejsca dla maluskich,moze dlatego placilam na Perivale:baffled::dry:Ale i tak warto:tak::-)Mam nadzieje ze uda Nam sie w koncu poznac:tak:;-)

Wstepnie plan jest na piatek w poludnie - wszystko zalezne od pogody. Ale jesli macie jakies inne propozycje to ja jestem otwarta! Tez mam nadzieje ze wreszcie sie uda spotkac! :):):)
Na poczatku zaplacilam £3 ale pozniej dziewuszki mi powiedzialy ze za takiego malego baczka nie ma oplaty i zwrocono mi kasiorke.
kisiorki!

hey, spotkamjmy sie jutro czyli piatek 18.04 na stacji Greenford o 12.00 pasuje Wam i w zaleznosci od pogody bedziemy decydowac. jezeli bedzie padac rezygnujemy ze spotkania i czekamy na pogode.

Ja oczywiscie jestem za jutrem :)
do ww nie chce isc bo Hubis jeszcze sam nie siedzi, zabawki go srednio interesuja :P a teraz ma ten okres co wszystko bierze do buzi wiec tez niekoniecznie jestem za tym zeby wszystko tam obslinil :)
Liczmy na to ze bedzie ladna pogoda i nie bedzie padalo
Tak mc za bootsem bardzo zielono czlowiek nie czuje sie jak w miescie :) ale to gdzie pojdziemy ustalimy na miejscu :)
do szybkiego zobaczenia

Wiec jestesmy umowione!:-) Boje sie tylko czy Michaska obudzi sie na czas bo dzis i wczoraj poszla spac przed 11 rano i spala do 1 po poludniu. Dziewczynki , jesli nie bedzie mnie do 12.10 to znaczy, ze jeszcze mloda spi wiec nie czekajcie.
Postaram sie zrobic wszystko zeby sie udalo! Buziaczki i do jutra!;-)

Ps. Katarzyna_s - bedziemy mialy okazje zeby Cie obgadac!!!:-);-):tak:...taki maly zarcik!:tak: pa pa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry