reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Greenford

Agi dopiero po chwili jajk odeszlismy od Was na chodniku pomyslalam o jakie spotkanie ci chodzilo:sorry2:Nie bylo spotkanka w koncu!Sorki!Nie wiem o czym myslalam,szlismy akurat zalatwiac pare spraw w banku i chyba oprocz tego pustke mialam w glowie:-p:laugh2::zawstydzona/y:Sorki!//nie odbylo sie bo dziewczyny w sumie sie wycofywaly w ostatniej chwilii...Ale bylysmy z inna mamuska i dzidzia na spacrku i poznalysmy jeszcze inna mamke,wiec spotkanko za spotkanko:-D:-D

reklama
Czesc Dziewczynki!
Wrocilam z PL i jestem gotowa na spacerki z Wami od nowego tygodnia jesli tylko pogoda sie nie zbiesi :tak:!!! Pozdrawiam i do zobaczenia!:-)

Michaga - Witamy po powrocie! Ja sie z checia umowie ale w nastepnym tygodniu,bo w tym opiekuje sie starsza dziewczynka.I mam nadzieje,ze tym razem uda Nam sie umowic i pogoda w koncu na dobre bedzie ladniutka bo juz coraz cieplej.Dla mnie teraz idealnie jak na spacerek jest,zeby jeszcze nie bylo tych wiatrow paskudnych!;-)

no w koncu pojawilyscie sie kobitki :) myslalam ze Greenford opanowalam ja z Kasia hihihi

Mi jak zawsze pasuje bo i tak codziennie wychodze na spacerek wiec spotykamy sie w tym tygodniu?

Czesc Greenfordowki!:-)

Cos mi sie wydaje, ze w tym tygodniu to nie uda nam sie przez pogode spotkac...ale jesli nie bedzie tak zle to moze w piatek?Jak dla mnie to poludnie jest git. Tylko miejsce...moze pod stacja Gr-rd? Prognozy mowia, ze ma lac do piatku ale tutaj nigdy nie mozna byc niczego pewnym!:no:
Bedziemy obserwowac aure! Pozdrawiam i do zobaczenia:-)

mi piątek odpowiada oczywiscie wszystko uzaleznione od pogody. Dzis bylo slicznie az mi sie do domku nie chcialo wracac dlatego prawie caly dzien na spacerku bylismy. Hubis ostatnio cos marudzil na spacerku az dziwne moze zeby :rofl2:

Dzis fajne miejsce znalazlam na spacerki za mc donaldem :tak:

hey, jak dla mnie piatek super tylko.. no wlasnie pogoda a moze jak nie bedzie tragicznie tzn. w miare zeby wyjsc z domu spotkamy sie w WW (Greenford)?

reklama
Do góry