reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Greenford

Dziewczynki,spotkanko kolejna mamus z UK jest 13.03 czyli w ten czwartek o 10:30 na stacji Holland Park.Ktos sie przylaczy do NAs?????
Ruszam ze stacji Greenford o 10 i mam nadzieje,ze ktoras mamka z okolic tez sie zdecyduje:tak::tak::tak::tak:Naprawde fajowo jest na takich spotkaniach a dzieci sie wszaleja na 102 zawsze:-D

reklama
Czesc dziewczny!
Ja tez mieszkam sobie na greenfordzie, ale widze ze za duzo nas tu nie ma.
Moj Hubis ma dopiero 5 mc zauwazylam ze wasze pociechy sa starsze.
Moj synus jest wczesniakiem urodzil sie 20.10.07 jednak termin mialam na 24.11.
Pozdrawiam serdecznie

Laseczki,moze jakas mobilizacja sie znajdzie i na spacer w ladniejszy dzionek wyruszymy,co?Na necie zapewniaja,ze wtorek sroda juz tylko czesciowe zachmurzenie ma byc ale bez deszczu....Moze uda sie w tym tygodniu skoczyc....

Dziewczyny,proponuje w tym tygodniu skoczyc do Wacky Warehouse,co Wy na to?
Kasiula- piszesz sie?

Dopisujecie sie,bo cisza sie tu zrobila strasznaaaaaaaa ostatnio.Moze jak na'zywo' sie spotkamy to sie bardziej rozkreci:tak::-)

Katarzyna + Weroniczka

Ja niestety do WW nie zabardzo bo moj Hubis za maly jeszcze, ale na jakis spacerek bardzo chetnie. Codziennie szlifuje chodniki Greenfordu :)
A wlasnie zaraz sie szykuje z malym. Wczoraj byla swietna pogoda idzie w koncu cieplo :)

Agi - ja dzis sie strasznie zle czuje,co mnie gniecie jakos dziwnie:baffled:Ale jutro chetnie skocze na spacerek.:tak:Jesli masz ochcote to mozemy sie wybrac;-)Bylas w tym nowym parku - cztery gory? To chyba Countryside Park, o ile sie nie myle. Jakies 15 minut od Stacji Greenford. Swietna sprawa.Jak Ci pasuje to napisz o ktorej.:-)

Loondon, Michaga - wybierzecie sie tez?

Kasia jutro nie bardzo bo musze leciec z Hubim po prezent dla kolegi i idziemy pozniej na imieninki. W sumie to tylko jutro mi nie pasuje.
A ty mowisz o tych gorach ja sie idzie wzdluz autostrady na northholl?

Tak.o tych wlasnie:tak:Juz skonczyli to robic prawie cale i jest naprawde super. Szkoda,ze nie ozesz to jutro jakos moze sie zgadamy na inny dzien w takim razie:tak:;-)
Mam nadzieje ze wjade tam swoim wozkiem hehee jest strasznie szeroki :-)
jak w srode bedzie ladnie to mi pasuje :tak:
O ktorej najczesciej wychodzisz na spacerki?

reklama
Roznie,to w zaleznosci o ktorej M idzie do pracy. Teraz ma na popo wiec razem z Nim ok 13. Ale byc moze bedzie mial teraz nadgodziny (dowiem sie dzis jak wroci;-)) to wtedy ok 11. Ale sie dostosuje jakby co. Ok,to mozemy sie umowic na srode:tak:Gdzie Ci pasuje? Ja mieszkam zaraz kolo Greenford Station.

Do góry