reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Greenford

My na zajecia z plywnia zapisalysmy sie jakos po roczku Niki,czyli wrzesien-pazdziernik,a odbywaly sie niedaleko stacji Bayswater...teraz jeszcze tylko idziemy na jedne zajecia zalegle,bo Nas ominely jedne.Ale super sprawa.A normalnie chodzimy na basen zwykly.Ale wiem,ze na Hanwell w tym osrodku sportowym tez mialy byc organizowane zajecia,mozesz tam podpytac.
Czwartek spoko,zobaczymy faktycznie jaka pogoda bedzie.A w ktora strone od tego baru mieszkasz,jesli mozna zapytac;-)W strone stacji czy Sudury?

reklama
hey dziewczyny jest jakies spotkanko w ten czwartek?moze WW nie wazne gdzie! pozdrawiam i czekam na odpowiedz.buzka

Baaardzo bym chciala ale jestem chora:-(...smarkam i kicham jak nakrecona. Nie dam rady tym razem no i dodatkowo pogoda nam sie pokopala...!
Za 2 tygodnie jedziemy do PL na prawie miesiac ale mam nadzieje ze uda mi sie spotkac z Wami wczesniej.
Pozdrawiam goraco:tak:

ojejku biedaczka ja wlasnie sie wykurowalam zdrowiej kochana zebys jak najszybciej doszla do siebie pozdrawiam, a co do reszty moze jeszce ktos bedzie mial ochote na wyjscie;-)

Masz Ci los...pogoda ladna, sloneczko a glowa jak cebrzyk wielka!!!Czuje sie jak pijana - tak mi sie w glowie kreci!!!Mam dosc chorobska :(:(:(!!!
Biore paracetamol...czy znacie jakis srodek, ktory moge jeszcze zaaplikowas sobie podczas karmienia piersia?
Loondon - dzieki za pocieszenie...mam nadzieje, ze pozyje jeszcze chwile!;)
Buziaczki

Dziewczyny,mam pyatnko:nie znacie moze kogos kto potrzebowalby opiekunki?Chcialabym sobie dorobic i wziasc pod opieke kruszyne,ale u mnie w domu.Bedzie tak duzo wygodniej z racji tego,ze musze przeciez opiekowac sie tez Weronisia...Najfajniej byloby gdyby to byl bobas ponizej roczku,albo w wieku Niki...
Dzieki z gory!!!
Michaga - zdrowiej bo trzeba sie gdzie swybrac w koncu...Ja paracetamolem sie lecze,jakos juz przywyklam...Mam nadzieje,ze Ci szybko przejdzie!!!

reklama
Czesc Dziewczyneczki!:-)
Jestem gotowa na wspolny wypad w przyszlym tygodniu.Juz nie goraczkuje i nie prycham wiec jest git! Wybiezcie dzien a o godzine to prosze poludniowa: 11.30 - 12!
Zapraszam chetnych. Mam nadzieje, ze sie uda bo za tydzien w poniedzialek lecimy do PL na ponad 3 tygodnie :tak::-) wiec dluuugo bym musiala czekac do nastepnego spotkania!:-)
Pozdrawiam i do zobaczyska!:tak:

Do góry