reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Greenford

reklama
Mieszkamy bliziutko siebie a ciazko nam sie spotkac :)
Moze Piatek pasue?
Ale cisza na tym watku chyba tylko my 2 mieszkamy na Greenfordzie :)))

Dziewczyny pouciekaly gdzies:-(
Czyli jutro Ci nie pasuje jednak?
Spoko, w takim razie mozemy skoczyc w piatek:tak:;-)Gdzie i o ktorej sie umawiamy? Ja zawsze ide na te gory tu boczna uliczka i wychodzi sie zaraz na przeciwko nich... Wchodzi sie w ta uliczke kolo piekarni tu...

Ciekawe jaka pogoda bedze w czwartek.
Kasia a moze tu na Greenfordzie do tego czasu sie spotkamy? Coraz wiecej mam widze na ulicy robi sie tlum :))))

Agi - jutro spotykam sie z mamusiami z Greenford na pewno ale nie wiem gdzie narazie.Prawdopodobnie w parku za Tesco na Greenford Red Lion.Zaraz bede dzwonila i sie umawiala to dokladnie napisze gdzie i o ktorej.Pierwszy raz mamy sie poznac wszystkie bo nie sa z forum wiec moze tez dolaczysz?

reklama
Za pozno weszlam dzis, ale postaram sie dobic na 12.40 bede kolo piekarni. Jak nie bedzie mnie to nie czekajcie, ale sprinta wlacze to moze sie wyrobie hihihi

Do góry